Svart soffa

672 st produkter
Kampanj
  • Svart
545500(1).jpg

Varför ska man välja en svart soffa?

Svart är en klassiker och är kanske den allra lättastefärgen att matcha. Dessutom är den tacksam när det kommertill fläckar. Det är också lätt att ändra stil på en svartsoffa då du kan matcha med alla sorters prydnadskuddar.Rött passar lika bra som mönstrade färger.

Vilket material ska man välja på soffan?

Det beror på din smak och vilka förutsättningar du harhemma. Har du exempelvis husdjur med ljus päls kan en svartplyschsoffa behöva rengöras ofta. Skinn ochskinnimitationer är lättare att snabbt torka av. En svartsoffa i manchester är ett skönt alternativ

Hur väljer man rätt storlek på soffan?

Rummets storlek avgör. En för liten soffa kan göra attrummet ser tomt ut. Har du ett större rum kan du satsa påen större svart divansoffa eller en större soffgrupp. Mångauppskattar att kunna nyttja hörnor med svarta hörnsoffor.

Ska man välja bäddsoffa eller vanlig soffa?

Det beror på om du behöver lite extra sängplatser. Har duövernattande gäster då och då så är en svart bäddsoffa ettbra alternativ. Hos oss på trademax.se kan du hitta svartasoffor i många olika storlekar och material. Du köper demsmidigt och billigt online.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj