Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Soffa

4301 st produkter
Visar 24 av 4301 produkter
1
...
180

Populära filtreringar

Är du på jakt efter en billig soffa utan att för den skull göra avkall på kvaliteten? Då är du på helt rätt ställe! På Trademax hittar du riktigt billiga soffor online för alla vardagsrum. Din soffa ska hålla under många år framöver så det är viktigt att välja en med slitstarkt tyg och med en hög grad av kallskum i stoppningen. Oavsett om du letar efter en soffa med avtagbar klädsel, med förvaring eller en hel soffgrupp, hittar du med all säkerhet den här hos oss!

Vanliga frågor och svar

 • Hur få bort fläckar på soffa?

  Var alltid noggrann att kolla vilket material soffan är gjord av och läs tvättinstruktionerna. Har du en soffa med avtagbar klädsel är det oftast bara att slänga klädseln i tvättmaskinen. Har det uppstått en fläck på din skinnsoffa räcker det att torka av den med en fuktig trasa. Är du ägare av en stoppad soffa behöver den förmodligen tvättas av en specialist. Ibland fungerar det att få bort fläcken med en ångmaskin.
 • Hur länge håller en soffa?

  Det är bra att kika på soffor med slitstarkt möbeltyg. Det vill säga en soffa med högt martindale värde. När ett tyg har ett martindale värde har tyget genomgått ett test. Testet mäter hur slittåligt textilen är. Ju högre värde (30 000+) desto mer slittålig textil. En soffa med 30,000 martindale används vanligen vid offentliga utrymmen. En soffa med det värdet för privat bruk ger en väldigt lång livslängd. Väljer du en soffa med kallskum som stoppning förlänger även det livslängden. Kallskum är ett material med hög elasticitet som gör att formen på soffan håller längre. Soffan räknas som hög kvalitet när den har minst 30-35 kg kallskum. Oavsett längd har Trademax garantier som ger en livslängd på minst 10 år.
 • Hur ska jag placera min soffa?

  Tänk på att inte placera din soffa tryckt längs med väggen. Det gör att rummet upplevs som mindre. Prova istället att placera den ca 10 cm från väggen. Luften som uppstår mellan väggen och soffan ger en skugga som gör att rummet upplevs större och mer öppet.
 • Hur stor matta under soffa?

  Tumregeln när du ska placera din matta under soffa är att mattan inte ska vara kortare än vad soffan är lång. Mattan ska ungefär ha 40 cm tillgodo på vardera sida av soffan. Tipset är att tejpa mattans storlek på golvet. Då får du en överblick hur det kommer se ut när mattan är på plats.
 • Vad innebär djup på en soffa?

  På en soffa mäts djupet mellan sitsens kant och rygg. Om du vill sitta mer upprätt desto mindre sittdjup ska du ha. Föredrar du att ligga ned passar en extra djup soffa dig.
 • Hur kan jag känna mig trygg med mitt nya köp av soffa online?

  Hos oss på Trademax kan du bläddra bland många soffor för att hitta den perfekta för dig och ditt hem. Till några av våra soffor kan du även beställa hem gratis tygprover. På så vis kan du fundera hemma om soffan känns rätt för dig. Är du inte nöjd med ditt nya köp kan du enkelt returnera soffan till oss. Vi har 365 dagars öppet köp. Har du fler frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst där vi svarar på dina frågor inom 24h. Behöver du bli ännu mer säker på ditt nya köp av soffa kan du alltid besöka våra butiker där du kan provsitta några av våra soffor.