Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

OM OSS

Trademax är Nordens ledande möbel- och inredningsbutik på nätet. Sedan 2008 har vi expanderat till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard kronor och fler än 400 000 nöjda kunder. Förutom fem fysiska butiker har vi e-handelsbutiker i Sverige, Norge och Danmark. 

Trademax startades för att vi tyckte att många möbler och inredningsprodukter i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser.


Hur kan vi erbjuda så låga priser?

  • Vi försöker köpa intressanta produkter av hög kvalité direkt från fabrik för att undvika merkostnader till olika mellanhänder.
  • Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med.


Affärsidé
Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter till marknadens absolut bästa priser – utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan leverera till alla kunder oavsett var du bor i landet till lägsta pris. 


Service och trygghet
Vi nöjer oss inte med att hålla låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna att de handlar av ett seriöst företag med bra garantivillkor, personlig service, samt snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder dessutom öppet köp, samt svar på frågor inom 24 timmar. För de kunder som inte har möjlighet att hämta på terminal erbjuder vi hemleverans. Dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. Vi stöttar, genom klimatkompensationen i samarbete med Tricorona Climate Partner, projektet Sodo & Humbo i Etiopien. Sodo & Humbo är ett trädåterplanetringsprojekt som syftar till att vända avskogningstrenden, återetablera regionens naturliga skogar och därigenom stärka de naturliga ekosystemen.

Alltid när du handlar hos Trademax:

  • Hemleverans, dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser
  • 2-6 dagars leverans på lagervaror
  • Lägsta prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Räntefri delbetalning i upp till 12 månader
  • Möjlighet till kvällsleverans
  • Möjlighet till uppbärning av möbler 

Sortiment och kvalitet
Vårt sortiment förnyas kontinuerligt. Våra ledord när vi letar ny produkter är: kvalitet, design och funktionalitet. För att hitta leverantörer med kvalitetsprodukter granskar vi aktivt marknaden samt utför tester på alla produkter innan vi tar in dem i sortimentet. Vi är marknadsledande inom Utemöbler.

Företagsinformation
Home Furnishing Nordic AB
Organisationsnummer: 556780-9685
Momsnummer: SE556780968501
Styrelsesäte: Helsingborg

Postadress:
Home Furnishing Nordic AB
Box 605 
251 06 Helsingborg

Kontakta oss:
Telefon: 042-17 21 60
Kontakta vår Kundservice