Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 169 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den populära färgen ljusgrå. Välj från ett varierat utbud av ljusgråa soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Ljusgrå färg på soffor ger ett fräscht intryck och den neutrala nyansen gör att soffan passar utmärkt i alla rum och miljöer.

 • Hur inreder jag bäst med en ljusgrå soffa?

  Ljusgrått är harmoniskt och lätt att matcha med framförallt andra ljusa färger. Samtidigt är det lätt att bryta avmed olika färgglada kuddar i en ljusgrå soffa. Växla mellanklara, starka färger, och olika nyanser av vitt och beige.
 • Vilken form på soffan är bäst?

  Det beror lite på vad du vill att soffan ska förmedla. Enelegant ljusgrå soffgrupp kan skapa en skön hörna ivardagsrummet. En minimal ljusgrå soffa med högre ben kanvara perfekt att ha i hallen när man ska ta på och av sigskorna.
 • Finns det ljusgrå bäddsoffor?

  Hos oss på trademax.se hittar du många billiga ljusgråsoffor. Bland dessa kan du även hitta bäddsoffor. Ljusgråabäddsoffor kan se ut precis som vanliga soffor, men bäddasenkelt och bekvämt ut. En ljusgrå soffa kan även varautformad som en dagbädd, vilket många uppskattar.
 • Vilket material ska jag välja?

  Det beror på. En soffa som används mycket bör vara i ettslitstarkt tyg som går att tvätta av. Är det mer fördekoration så kan vilket material som helst passa. Ljusgråsoffor finns i olika material och du kan lätt läsa på omegenskaperna under produktinformationen.