Modern soffa & designsoffa

309 st produkter
  • Modern
795849(27).jpg

Alla älskar väl att slänga sig i en skön modern soffa efter en lång dag för lite välförtjänt avslappning. Beroende på storlek på rummet soffan ska stå i kommer den ha olika användningsområden. Vi har stora moderna soffor för tv-hänget, moderna soffgrupper för det sköna umgänget med vännerna och moderna soffor i mindre modeller för det mindre boendet.

Moderna soffor för härliga kvällar tillsammans med nära och kära

Vad kännetecknar en modern soffa?

Moderna soffor finns i många olika material och modeller. Välj mellan en trendig chesterfield eller howard soffa, kanske föredrar du en mer stilren soffa med raka linjer i skinn? Vad som är modernt går i vågor; vi på Trademax ser alltid till att hålla oss à jour med de senaste trenderna för att kunna erbjuda moderna soffor till alla våra kunder.

Vad ska jag tänka på när jag väjer modern soffa?

För ett genomtänkt intryck kan det vara bra att tänka på att den moderna soffan inte ska dominera rummet, välj gärna en modern soffa som tar plats, men inte tar över rummet helt. Tänk också på vad soffan ska användas till, ska den användas för att underhålla gäster kan det vara trevligt med en modern soffgrupp som kan placeras runt ett soffbord för att få en gemytlig samvaro. Ska soffan snarare användas till familjens TV-tittande kan det vara mysigt med en stor modern soffa där ni alla kan krypa upp tillsammans och titta på era favoritfilmer.

Vilka material har moderna soffor?

En soffa utsätts för mycket slitage. Stommen i en modern soffa är oftast massivt trä och träfiberplatta. Då blir soffan stabil. Sittdynor kan vara vadderade med skum och polyester. Klädsel är i läder- eller textilmaterial. Polyester med utseende av sammet är vanligt förekommande i moderna soffor. Du kan naturligtvis välja mellan en rad olika färger till din soffa. De material som finns i moderna soffor är lätta att hålla rena och fräscha. Viss klädsel kan du ta av för att rengöra.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar