Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 68 produkter
1
...
3

 • Vilken typ av klädsel finns att få för en orange soffa?

  I vårt sortiment erbjuder vi orangea soffor i olika stilaroch med olika material i klädseln. Du kan bland annat få ensoffa med orange sammetsklädsel, klädsel av läder ellerhärligt naturlig bomull.
 • Hur sköter man om en soffa med orange klädsel?

  Skötselråden för våra soffor varierar utifrån vilketmaterial klädseln är gjord av. Skinnsoffor och tygsofforkräver ofta olika sorters underhåll, varför virekommenderar att kontrollera vilka specifika skötselrådsom gäller för just den soffan man har.
 • Vilka modeller av orangea soffor erbjuder ni i ertsortiment?

  På Trademax har vi glädjen att kunna erbjuda orangea soffori ett flertal olika modeller, både enkla raka varianter,soffor med divaner och stora hörnsoffor med generöst antalsittplatser. Hos oss kan du hitta precis en sådan orangesoffa du drömmer om till ett riktigt billigt pris. Samtligamodeller är givetvis enkla att beställa online också.
 • Ska man välja en ljusorange eller mörkorange soffa?

  Det beror förstås helt på vad du själv tycker är snyggastoch mest praktiskt. En mörkare soffa är mindre känslig förfläckar, medan en ljus blir en härlig färgklick i hemmet.För tips och råd om färgval är du alltid välkommen attkontakta vår kundtjänst.