Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 315 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

En hörnsoffa är en tidlös klassiker i hemmet, uppskattad såväl av nuvarande som kommande generationer. Trademax hörnsoffor finns i flera olika färger, stilar och prisklasser. Vi erbjuder ett brett utbud av moderna och klassiska hörnsoffor i sköna material som tyg, skinn och läder. Hörnsoffan är en praktisk möbel som passar utmärkt för ett knepigt hörn eller begränsade ytor. En snygg och inbjudande möbel som skapar en öppen och omfamnande känsla i ditt vardagsrum. Här får hela familjen plats!

En hörnsoffa som håller genom år och trender

Hos oss på Trademax hittar du hörnsoffor som kan matcha både din designstil och dina behov av komfort. Oavsett om du är på jakt efter en trendig eller traditionell variant, i material som tyg, skinn eller läder har vi det du letar efter. Här hittar du exempelvis en modern hörnsoffa med schäslong, en populär modell hos många. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna!

En hörnsoffa är det perfekta valet för den stora familjen, men även när du vill utnyttja rummets form för att inreda snyggt och på så sätt få en otroligt mysig och stor sittyta i vardagsrummet. Här på Trademax hittar du en mängd olika hörnsoffor som kommer i olika färger och former. Vi har bland annat:

  • U-formade hörnsoffor
  • L-formade hörnsoffor
  • Hörnsoffor med och utan divan
  • Liten hörnsoffa
  • Stor hörnsoffa

…liksom flera andra varianter. Kanske passar en liten hörnsoffa bättre i ditt hem än en stor hörnsoffa.. Alla våra hörnsoffor är av mycket god kvalitet och är framtagna för att hålla i många år framöver. De har även en mycket klassisk och stilren design, just för att de ska passa in i en de allra flesta skandinaviska vardagsrum och hålla för de trender som alltid kommer och går. På så sätt kan du med din hörnsoffa hålla en neutral, snygg bas i rummet och istället utsmycka soffan genom att byta ut till exempel prydnadskuddar, matta och gardiner runt om. Ett smidigt och prisvärt sätt att uppdatera sin inredning. Vi har hörnsoffor i en mängd olika material, bland annat i skinn, läderimitation, tyger av olika slag men även i konstrotting. Våra hörnsoffor i konstrotting passar utmärkt i uterummet eller på altanen, och de är anpassade efter de krav som ställs på utemöbler. I övrigt hittar du hos oss på Trademax även hörnsoffor i den mycket populära Howardstilen. De är klassiska soffor som är mycket vackra och passar in i varje hem där du vill hålla en stilren och klassisk stil genom åren. På så vis är det lätt att byta ut övrig inredning och ändå få en enhetlig stil tillsammans med hörnsoffan. Våra hörnsoffor kommer såklart även i en mängd olika storlekar och mått. Titta runt på sidan och välj ut en soffa som passar dig och din familj bäst.

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans när du handlar nya möbler hos oss!