Utemöbler

Utemöbler och trädgårdsmöbler

Med snygga och bekväma utemöbler kan du njuta av det fina vädret på bästa sätt när solen tittar fram. Vi har ett stort utbud av billiga utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler för att tillgodose dina behov i trädgården, på altanen, i uterummet, på balkongen eller någon annanstans där du vill ha det skönt. Vill du koppla av i en utefåtölj eller solstol, äta goda middagar vid en bekväm matgrupp eller umgås med vännerna i en loungegrupp? Oavsett hur du vill ta tillvara på sommaren har vi utemöblerna för dig! 

Billiga utemöbler enkelt och smidigt online

Ge dig själv möjligheten att koppla av och ta det lugnt i sommar. Hos oss hittar du prisvärda och billiga trädgårdsmöbler som är slitstarka och tåliga. Våra utemöbler håller inte bara hög kvalitet. De är vackra att se på och finns i flera olika stilar och material, men framförallt är de billiga och prisvärda. Vi har ett brett och varierande sortiment och erbjuder allt från utemöbler, matgrupper, loungegrupper, utestolar, utebord, möbelskydd och solskydd i material som konstrotting, trä och aluminium. Handla bra sommarmöbler efter material på vår hemsida, klicka här!

Välkommen att ta en titt i vårt sortiment och hitta utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler som hjälper dig att njuta av sommaren!

Utemöbler för alla utemiljöer

Här på Trademax hittar du billiga utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler för både små och stora uteplatser och trädgårdar. Vi har ett otroligt brett sortiment i mängder av former och storlekar. Vi tycker att alla ska kunna njuta av sommaren i billiga och snygga utemöbler! Här hittar du bland annat:

 • utemöbler i konstrotting
 • Kvalitativa trädgårdsmöbler
 • matgrupper
 • fåtöljer
 • trädgårdssoffor
 • trästolar
 • utemöbler bord
 • café-set
 • utemöbler i trä
 • utemöbler i plast
 • utemöbler i aluminium

Köp bra sommarmöbler att njuta i

På Trademax förespråkar vi hög kvalitet men till rätt pris. Det är därför viktigt att du väljer bra sommarmöbler som håller länge. Alla våra utemöbler håller att stå ute under många år och med rätt material och framförallt rätt möbelskydd så håller möblerna i många sommrar. Tyvärr sker alltid ett visst slitage på grund av vädrets makter. Men med några enkla tips kan dina sommarmöbler hålla betydligt längre. Det första tipset är att börja och ställa in möblerna under vintern för att sedan plocka fram dem när vårkänslora börja infinna sig. Under sommaren, när solen är som starkast, och du kanske inte använder dina möbler rekommmenderar vi att du täcker över möblemanget med möbelskydd så de inte får direkt solljus. Framförallt om du har plastmöbler eller teak som bleknar snabbare. Då håller färgen betydligt längre. För trämöbler och teak rekomenderar vi att olja in möblerna. Då återfår de sin härliga färg och glans. Tänk bara på att du oljar in i skuggan. Det enklaste och kanske bästa tipset är att rengöra dina sommarmöbler med milt rengöringsmedel (ex. mild såpa eller diskmedel). Slutligen är en grundförutsättning och ditt första steg att köpa bra sommarmöbler (och billiga sommarmöbler såklart) vilket du hittar här på Trademax. Vi  har förmodligen Sveriges största sortiment med 1000-tals varor i hög kvalitet för utemiljön och trädgården.

Hitta rätt trädgårdsmöbler hos Trademax

Som du ser har vi en uppsjö av billiga trädgårdsmöbler & utemöbler för alla smaker. Vet du redan vad du vill ha är det enklast att använda dig av våra filter på vänster sida av produktlistan. Där kan du sålla bland möblerna genom att klicka i till exempel vad för typ av utemöbler du vill ha, eller vad för varumärke du vill titta på. Om du däremot är osäker på vilka möbler du vill ha eller bara letar efter ”de rätta” utemöblerna för din uteplats, så kan du enkelt scrolla dig vidare bland våra produkter. Här hittar du garanterat billiga utemöbler som passar väl in hemma hos dig! Vi jobbar med mycket kvalitativa märken som till exempel Hillerstorp och Comfort Garden, och kan på så sätt garantera att dina nya utemöbler inte bara är billiga, utan även är av god kvalitet.

Besök gärna någon en av våra butiker och testa årets utbud av billiga utemöbler. Vi finns på olika ställen i Sverige och bord du i Stockholm hittar du utemöbler i våra butiker där. Utemöbler i Göteborg hittar antingen i vår butik på Backaplan eller i Sisjön. Se lista över alla butiker här.  Vem vet, kanske gör du ett riktigt klipp med något av våra lokala rea-erbjudanden?