Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 11104 produkter
1
...
416

Populära filtreringar

Med snygga och bekväma utemöbler kan du njuta av det fina vädret på bästa sätt när solen tittar fram. Vi har ett stort utbud av snygga utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler för att tillgodose dina behov i trädgården, på altanen, i uterummet, på balkongen eller någon annanstans där du vill ha det skönt. Vill du koppla av i en utefåtölj eller solstol, äta goda middagar vid en bekväm matgrupp eller umgås med vännerna i en loungegrupp? Oavsett hur du vill ta tillvara på sommaren har vi utemöblerna för dig! 

Billiga utemöbler – Enkelt och smidigt online

 • Vad finns det för olika typer av utemöbler?

  Hos oss på Trademax finns ett stort urval av utemöbler iolika storlekar och material. Bläddra igenom vårt sortimentför att hitta dina favoriter av bra sommarmöbler billigt online.
 • Vilket material är bäst för trädgårdsmöbler?

  Vilket material på utemöbler som är bäst beror på vem manfrågar. Det är dels en estetisk fråga som handlar om tyckeoch smak, men svaret beror också på hur möblerna kommer attanvändas. Loungemöbler i konstrotting är till exempel lättaatt flytta runt och klarar av att stå ute året om, medanträmöbler behöver underhållas.
 • Hur tar jag hand om mina utemöbler?

  För att utemöblerna ska hålla länge bör man torka av demvid spill för att undvika missfärgningar och inte placeranågra heta föremål direkt på bordet eftersom det kan orsakamärken. Skydda soffgruppen från väder och vind medmöbelöverdrag om den inte står under tak, och förvaramöblerna torrt under vintern.
 • Vad ska jag tänka på vid val av utemöbler?

  Det beror bland annat på hur mycket utrymme du har. Vill duha loungemöbler ståendes på en altan inomhus eller ståendesoskyddade utomhus året om? I sådana fall bör dinloungemöbel tåla väder och vind.