Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

BLACK FRIDAY & BLACK WEEK

MÖBEL-REA 2024

Black Friday 2024 - Erbjudanden på möbler & inredning hos Trademax

Black friday härstammar från USA och är en av de absolut största shopping- och readagarna i världen. Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, den fjärde fredagen i november, och är startskottet på julhandeln med generösa rabatter och erbjudanden. Dagen omsätter enorma summor och köerna utanför butikerna är oftast långa redan innan butikerna ens öppnat. Många sitter förberedda med mobiler, surfplattor och datorer när rean börjar för att ta del av de bästa erbjudandena online.

Black Friday i Butik

Ni har väl inte missat att vi även har Black Week i våra butiker? Vår butikspersonal hjälper dig fynda möbler och heminredning till otroliga priser. Du kan med andra ord även shoppa Black Friday rea i butik.
» Klicka här för att hitta din närmsta butik

Vanliga frågor & svar om Black Friday

 • Varför heter det Black Friday?

  Uppkomsten av namnet “Black Friday” innefattar olika teorier. En del hävdar att att det syftar till att många butiker går från röda förlustsiffror till svarta vinstsiffror i och med den enorma rean. De flesta menar dock att namnet uppkom i Philadelphia runt 1961 då det först användes av den lokala poliskåren för att beskriva det enorma trafikkaos som uppstod i samband med denna shoppingdag.

 • När är det Black Friday 2024 i Sverige?

  Den 29 november 2024 smäller det för åttonde gången i Sverige! I Sverige uppmärksammades Black Friday år 2013 vilket resulterade i att näthandelns försäljning ökade med 100% jämfört med en vanlig fredag. Trademax körde Black Friday första gången 2014 och till vår kännedom var vi den första möbelbutiken som anammade Black Friday med kraftigt rabatterade priser. Sedan dess har Black Friday vuxit ordentligt och slår nytt shopping-rekord varje år. Så sätt ett kryss i kalendern - den 29 november 2024 är det alltså dags igen!

 • Hur länge pågår Black Friday rea?

  Traditionellt är Black Friday tidsbegränsat till att bara gälla under 24h. Dock väljer allt fler fysiska butiker och onlinebutiker att förlänga sin readag. Detta har vi på Trademax också gjort. Istället för en tidsbegränsad readag har du hela veckan på dig att shoppa dina bästa fynd, Black Week är igång och håller på fram till Cyber Monday.

 • När är Black Weekend?

  Black Weekend börjar lördag den 30 november och pågår hela helgen fram tills att Cyber Monday tar över. Hos Trademax kommer vi fira hela helgen med Black Weekend med bra, om än inte riktigt lika bra erbjudanden som under Black Friday. Under Black Weekend kommer du kunna hitta bra erbjudanden på soffor, fåtöljer, sängar, matgrupper och mycket mer till ett billigt pris.

 • Varför ska man handla möbler & inredning under Black Friday?

  Hos Trademax kommer du ha möjlighet att köpa möbler och inredning till otroliga rea-priser. Utmärkande för Black Friday är att många ser till att köpa saker som de funderat på att köpa under en längre tid, som till exempel sängar, soffor eller annat möblemang. Black Friday är det perfekta tillfället att dra nytta av de låga priserna för att byta ut en gammal soffa eller säng som du ändå tänkt göra dig av med den kommande tiden. Snittpriset för en soffa eller säng är relativt sett högre än andra kommersiella produkter. Så även en förhållandevis liten prissänkning på 5-10% innebär ändå att du kan spara många 100-lappar på ditt köp. Men vi vill inte vara sämre än så och på många produkter har vi betydligt högre rabatt. Hos Trademax kommer du hitta de bästa Black Friday erbjudandena inom möbler och inredning.

 • Vilka är de bästa köpen under Black Friday?

  Många kunder frågar oss om modulsoffor just nu, soffor som kan sättas ihop i exakt den storlek och form man vill ha. Särskilt våra modeller i sammet är efterfrågade. Soffserien Arken med stora, bekväma och lyxiga moduler i många pampiga färger är poppis, men till de som letar efter bäst värde för pengarna brukar vi tipsa om bästa budgetvalet, Noelia serien, som erbjuder mera kompakta soffmoduler i sammettyg. Alla moduler kan användas helt fristående och båda serier levereras med beslag som gör det enkelt att sätta ihop alla delar exakt så som man önskar.

Populära produkter