Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1743 produkter
1
...
73

Populära filtreringar

Oavsett om du är ute efter en liten grå soffa, eller en rymlig grå soffa med gott om sittplatser så finner du ett brett ur av gråa soffor hos Trademax. I vårt sortiment hittar du bekväma soffor i den populära färgen grå med läcker design, och där kvaliteten är högre än priserna. Välj mellan gråa soffor i en mängd olika nyanser, modeller, storlekar och material. Hos oss hittar du den perfekta gråa soffan för dig och ditt hem.

Skapa rätt sinnesstämning med en inbjudande och bekväm grå soffa

 • Till vilka inredningsstilar passar en grå soffa?

  Eftersom grå är en kulör som smälter in och passar till detmesta, fungerar en grå soffa utmärkt till så gott som allaolika inredningsstilar. Både ljusgrått och mörkgrått ärsubtila och neutrala färger som går bra att kombinera medandra kulörer både vad gäller väggar, golv och övriginredning.
 • Ska man välja en ljusgrå eller mörkgrå soffa?

  Här gör man bäst i att utgå från tycke och smak, samt vadsom blir mest praktiskt. En ljusgrå soffa är förstås merkänslig för smuts och fläckar, varför en mörkgrå variantkan passa bättre om man till exempel har småbarn ellerhusdjur.
 • Hur tvättar man en grå soffa?

  Tvättråden för soffor kan skilja sig lite åt, men idag harmånga modeller avtagbar klädsel som går att tvätta itvättmaskin. Praktiskt, enkelt och lättskött.
 • Vilka olika modeller av grå soffor finns det?

  Grå soffor finns i flera olika modeller och storlekar, avvilka du hittar ett generöst utbud här på Trademax. Hos osskan du botanisera bland stora hörnsoffor och u-soffor,vanliga raka modeller, soffor med schäslonger och divanersamt bäddsoffor i olika grå kulörer och storlekar. Samtligaav hög kvalitet och prisvärda. Beställ din nya grå soffabilligt online här på Trademax.