Grå soffa

1 935 st produkter
Kampanj
  • Grå
795849(27).jpg
Oavsett om du är ute efter en liten grå soffa, eller en rymlig grå soffa med gott om sittplatser så finner du ett brett ur av gråa soffor hos Trademax. I vårt sortiment hittar du bekväma soffor i den populära färgen grå med läcker design, och där kvaliteten är högre än priserna. Välj mellan gråa soffor i en mängd olika nyanser, modeller, storlekar och material. Hos oss hittar du den perfekta gråa soffan för dig och ditt hem.

Skapa rätt sinnesstämning med en inbjudande och bekväm grå soffa

Här har vi samlat alla möjliga modeller av grå soffor. En grå soffa är en tidlös klassiker, och ett säkert kort när du vill skapa ett uttrycksfullt, vackert och personligt hem. Dessutom är grått en färg som du enkelt matchar med andra färger, färgglada men också neutrala färger som svart, mörkblått, brunt och vinrött. Genom att bryta av de ljusa väggarna eller det ljusa golvet med en grå soffa ger du ditt ljusa rum ett nytt djup. En grå soffa är även effektfullt om du önskar tona ner och ge rummet ett ombonat intryck. Hos oss hittar du gråa soffor i en mängd olika modeller, allt från divansoffor och hörnsoffor till dagbäddar och bäddsoffor. Våra gråa soffor kombinerar hög sittkomfort med inbjudande design så att du kan skapa rätt sinnesstämning i ditt hem. I vårt sortiment hittar du ett brett spektrum av gråa soffor i olika nyanser. Vi har allt från en riktigt mörkgrå soffa till en ljusgrå soffa som nästan gränsar till vitt. Med alla nyanser som finns att välja på färgskalan är det inte helt enkelt att bestämma sig för en, men det finns några saker du kan tänka på. En grå färg i varm ton drar mot gult eller rött och passar utmärkt i mörka rum och ger rummet en ombonad känsla. Varma nyanser av grått kombineras med fördel tillsammans med andra material i varm ton, såsom mässing, ljusa träslag, läder och koppar. Om den gråa färgen har större andel blått eller grönt i sig tillhör den spektrumet av kalla toner. En grå soffa i kalla nyanser gör sig utomordentligt i utrymmen med mycket ljusinsläpp. Kombinera den gärna med inredningsdetaljer i andra kulörer som grönt, lila, turkost och blått, samt metaller som stål och silver. Om den gråa färgen inte drar om åt något håll alls så tillhör den en neutral nyans av grå. En grå soffa i neutral ton är enkel att matcha med såväl varma som kalla kulörer och passar dig som vill låta soffan smälta in i rummet och överlåta uppmärksamheten till övriga inredningsdetaljer.

Till vilka inredningsstilar passar en grå soffa?

Eftersom grå är en kulör som smälter in och passar till det mesta, fungerar en grå soffa utmärkt till så gott som alla olika inredningsstilar. Både ljusgrått och mörkgrått är subtila och neutrala färger som går bra att kombinera med andra kulörer både vad gäller väggar, golv och övrig inredning.

Ska man välja en ljusgrå eller mörkgrå soffa?

Här gör man bäst i att utgå från tycke och smak, samt vad som blir mest praktiskt. En ljusgrå soffa är förstås mer känslig för smuts och fläckar, varför en mörkgrå variant kan passa bättre om man till exempel har småbarn eller husdjur.

Hur tvättar man en grå soffa?

Tvättråden för soffor kan skilja sig lite åt, men idag har många modeller avtagbar klädsel som går att tvätta i tvättmaskin. Praktiskt, enkelt och lättskött.

Vilka olika modeller av grå soffor finns det?

Grå soffor finns i flera olika modeller och storlekar, av vilka du hittar ett generöst utbud här på Trademax. Hos oss kan du botanisera bland stora hörnsoffor och u-soffor, vanliga raka modeller, soffor med schäslonger och divaner samt bäddsoffor i olika grå kulörer och storlekar. Samtliga av hög kvalitet och prisvärda. Beställ din nya grå soffa billigt online här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj