categoryTopBlock

Inredning

+30 000 st produkter
Allt inom inredning
+30 000st produkter

Hitta inspirerande heminredning online hos Trademax! Vi har ett brett sortiment av inredning online till låga priser som gör det enkelt att piffa upp ditt hem precis som du vill ha det! Det är detaljerna som sätter guldkant i ditt hem, som till exempel väggtext, speglar, ljusstakar och andra accessoarer. För att du ska känna att ditt hem är en skön oas där du kan njuta av ledig tid och där du ska vilja bjuda in dina vänner till trevligt umgänge är det viktigt att investera i heminredning som gör att du trivs. Satsa till exempel på en välkomnande väggtext i hallen, eller varför inte ett ordspråk i sovrummet? Även i barnrummet är just väggtexter en populär och rolig idé, kanske med citat från kända barnböcker. Hos oss hittar du snygg och roliga dekorationer och fina lösningar som passar in i ditt hem. Utforska vårt sortiment för hemmet online och bli inspirerad. Vi har allt från kuddar, porslin och pallar till tavlor och hängmattor. Inredningen och dekorationerna hos oss kommer i en mängd olika stilar, till exempel:

 • bohemisk 
 • modern
 • klassisk
 • skandinavisk
 • New England

…och många fler stilar! Med vår fiffiga filtrering i menyn till vänster kan du välja vilken typ av inredning du vill se med hjälp av våra underkategorier, men du kan också välja att filtrera resultatet genom att bara visa inredning i en viss färg eller från ett visst märke. Perfekt för att sålla i vårt stora sortiment och hitta precis den stil du vill ha. När du har hittat din nya favoritsak beställer du den enkelt online hos oss på Trademax. Heminredning online har aldrig varit smidigare! Hos oss har du även fri frakt och gratis retur!

Hos oss på Trademax hittar du trendig heminredning online! Vi erbjuder inredning online av alla de slag som passar att smycka just ditt hem med. Vi erbjuder bland annat:

 • vaser
 • porslin
 • dekoration (t ex väggtext eller värmeljuslyktor
 • plädar
 • sittsäckar
 • kökstillbehör

…och en mängd andra produkter. Här sätter verkligen enbart fantasin gränser för vad du kan göra med ditt hem. Vi har något för alla stilar och vår heminredning och inredning online är högkvalitativ men erbjuds samtidigt till några av marknadens bästa priser. Ett tips för att till exempel fräscha upp tvättstugan - ett område som lätt blir tråkigt - är att investera i stora, snygga tvättkorgar för varje färg och tvättemperatur. Sätt sedan upp tvättsymboler i form av väggtext på väggen ovanför varje tvättkorg som berättar vad som ska ligga i just den tvättkorgen. Praktiskt och smidigt om man till exempel vill lära sina barn eller sin partner var tvätten ska läggas! För heminredning behöver ju inte bara vara snygg, vacker och trendig, den kan ju även fylla ett mer konkret syfte. Titta igenom våra underkategorier eller sök efter det just du letar efter, vi garanterar att du kommer hitta inredning som passar in i ditt hem här hos oss! Att köpa sin inredning online är ett smidigt och enkelt sätt att inreda ditt hem! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Väggmonterad
Tvättbar
Förvaring
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Grilltyp
Med belysning
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Hopfällbar
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
REA