Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Med en 4 sits soffa får du lite extra plats att sätta eller lägga dig en stund och slappna av. Soffan är utformad för att flera personer ska få plats och det finns ett stort utbud på Trademax när det kommer till funktion och design. En soffa som har 4 sitsar går lätt att kombinera med fåtöljer och soffbord. Med en ny 4 sits soffa tummar på du varken på utrymmet eller komforten i hemmet.

Ge familjen gott om utrymme i en 4 sits soffa

  • Hur rymlig är en 4 sits soffa?

    Tanken är att det ska få plats fyra personer i en 4 sits soffa. Det finns en mängd olika modeller och utformningar vilket gör att du främst ska gå på den storlek du vill ha. Antalet sittdynor kan variera men grundtanken är att soffan ska ge dig det utrymme du behöver. Du kan ha en 4 sits soffa för dig själv, men kan även enkelt tränga ihop 6-8 vänner i soffan när ni samlas.
  • Hur mycket plats behöver en soffa 4 sits?

    En soffa 4 sits behöver lite mer utrymme än sina mindre versioner och passar därmed bra i ett något större rum. Framför allt gör sig en 4 sits soffa bra om du vill få en mer ombonad känsla när du har stora ytor då den tar upp en del plats. Moderna öppna planlösningar kan kräva en lite större soffa och då är en 4 sits soffa ett perfekt val. Välj gärna till en fotpall eller fåtöljer för extra komfort och ombonad.
  • Hur inreder jag med en 4-sits soffa?

    Ett stort rum med högt i tak ser genast mer möblerat ut om du väljer en 4 sits soffa med tyngd och volym. Material som sammet eller annat tyg dämpar även ljudnivån, välj gärna ett lite mer rejält soffbord tillsammans med en soffa 4 sits. Vill du ha en mer stram stil finns det soffor i läder med en design som istället kan göra att rummet känns kallare och mer rymligt.