categoryTopBlock

4 sits soffa

164st produkter
Soffa
Kampanj

Med en 4-sits soffa får du lite extra plats att sätta eller lägga dig en stund och slappna av. Soffan är utformad för att några fler ska få plats och det finns ett stort utbud när det kommer till funktion och design. En soffa som har 4 sitsar går lätt att kombinera med fåtöljer och soffbord. Det är en soffa som inte tummar på utrymmet eller komforten.

Ge familjen gott om utrymme i en 4-sits soffa

Är en 4-sitssoffa rymlig?

Tanken är att det ska få plats fyra personer i en 4-sitsig soffa. Det finns en mängd olika modeller och utformningar vilket gör att du främst ska gå på den storlek du vill ha. Antalet sittdynor kan variera men grundtanken är att soffan ska ge dig det där extra utrymmet.

Behöver en 4-sitsig soffa mycket utrymme?

En soffa med 4 sitsar behöver lite mer utrymme och passar bra i ett något större vardagsrum. Framför allt gör sig modellen bra om du vill få en mer ombonad känsla när du har stora ytor. Moderna öppna planlösningar kan kräva en lite större soffa och då är 4-sitssoffa ett perfekt val. Välj gärna till en fotpall för extra komfort.

Hur matchar jag stilen på en 4-sitssoffa?

Ett stort rum med högt i tak ser genast mer möblerat ut om du väljer en 4-sitssoffa med tyngd och volym. Material som sammet eller tyg dämpar även ljudnivån, välj gärna ett lite mer rejält soffbord. Vill du ha en mer stram stil finns det soffor i läder med en design som istället gör att rummet ser större ut.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj