Beige soffa

898 st produkter
Kampanj
  • Beige
1491897(1).jpg
Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den populära färgen beige. En soffa är en av de största möblerna i hemmet, en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer vid valet av en ny soffa. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av beiga soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Beige färg på soffor ger ett fräscht intryck och den neutrala nyansen gör att soffan passar utmärkt i alla rum och miljöer.

Vilken beige soffa söker du?

Soffan är den centrala punkten i vardagsrummet. I soffantillbringar vi en stor del av vår tid och den bör därförvara bekväm och passa våra behov. Vi erbjuder allt från småoch billiga soffor till normalstora och i olika modellersåsom hörnsoffa, divansoffa eller en soffgrupp. Samtligamodeller finns i beige.

Hur inreder du med en beige soffa?

När du väljer en beige soffa ger det dig fria tyglar närdet kommer till övrig inredning. Beige passar med allafärger och du kan snyggt matcha med olika accentfärger ikuddar och gardiner. Du kan även välja att gå ton i ton ochmatcha din beigefärgade soffa med andra beiga nyanser itextilier och filtar.

Hur möblerar du med en beige soffa?

Vanligtvis möblerar vi rummet främst längst väggarna då detär logiskt och praktiskt. Kan du tänka annorlunda? Skapagärna rum i rummet genom att använda soffan som enrumsavdelare.

Att välja en stor soffa eller en soffgrupp?

En stor soffa med divan erbjuder både plats för att sittamånga och för att ligga och slappna av. En soffgrupp ärenklare att möblera på olika sätt och kan tyckaselegantare. Se vårt stora utbud av soffmodeller online påtrademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj