Beige soffa

1 153 st produkter
795862(9).jpg
Kampanj
  • Beige
Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den populära färgen beige. En soffa är en av de största möblerna i hemmet, en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer vid valet av en ny soffa. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av beiga soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Beige färg på soffor ger ett fräscht intryck och den neutrala nyansen gör att soffan passar utmärkt i alla rum och miljöer.

Vilken beige soffa söker du?

Soffan är den centrala punkten i vardagsrummet. I soffantillbringar vi en stor del av vår tid och den bör därförvara bekväm och passa våra behov. Vi erbjuder allt från småoch billiga soffor till normalstora och i olika modellersåsom hörnsoffa, divansoffa eller en soffgrupp. Samtligamodeller finns i beige.

Hur inreder du med en beige soffa?

När du väljer en beige soffa ger det dig fria tyglar närdet kommer till övrig inredning. Beige passar med allafärger och du kan snyggt matcha med olika accentfärger ikuddar och gardiner. Du kan även välja att gå ton i ton ochmatcha din beigefärgade soffa med andra beiga nyanser itextilier och filtar.

Hur möblerar du med en beige soffa?

Vanligtvis möblerar vi rummet främst längst väggarna då detär logiskt och praktiskt. Kan du tänka annorlunda? Skapagärna rum i rummet genom att använda soffan som enrumsavdelare.

Att välja en stor soffa eller en soffgrupp?

En stor soffa med divan erbjuder både plats för att sittamånga och för att ligga och slappna av. En soffgrupp ärenklare att möblera på olika sätt och kan tyckaselegantare. Se vårt stora utbud av soffmodeller online påtrademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal personer
Form
Placering
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj