Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Mellandagsrea 2024

Mellandagsrean är den stora årliga rean som nästan är lika traditionell som julen själv. Vanligtvis infaller mellandagsrean i dagarna mellan jul och nyår, men vi på Trademax kan inte riktigt hålla oss till dess. Vi smygstartar vår stora mellandagsrea redan innan jul. Passa på att fynda möbler och heminredning till pressade priser och makalösa rabatter. Håll utkik inför årets mellandagsrea för att inte missa våra bästa erbjudanden.

Mellandagsrea på möbler & inredning - Gör dina fynd här!

Var med när startskottet går och fynda “sista-minuten-julklappar”, eller besök vår mellandagsrea och låt det bli ett välkommet och lättsamt avslut på julhögtiderna. På vår mellandagsrea kan du runda av året med att köpa möbler och heminredning som du verkligen ville ha, men kanske inte fick i jul. Lite som egenvalda julklappar i efterskott, från dig till dig. Vår mellandagsrea är fullproppad med helt otroliga fynd för hemmet. Soffor, sängar, fåtöljer, byråer, vitrinskåp, kaminer, mattor, belysning och lyxiga spabad är bara ett urval av alla de produkter som du kommer hitta till extraordinära reapriser under vår stora mellandagsrea. Fynda till hallen, sovrummet, vardagsrummet, köket, matsalen, badrummet eller uteplatsen. Vi har möbler och heminredning för alla plånböcker, stilar och hem, från budget till lyx, klassiskt till modernt. Missa inte chansen att förnya hemmet med snygga och prisvärda möbler och inredningsaccessoarer, samtidigt som du sparar pengar som du sedan kan spendera på andra saker år 2025.

Smidig shopping online med fri hemleverans

Gör det bekvämt och enkelt för dig - klicka hem de bästa fynden till hemmet direkt från soffan. På Trademax.se har vi samlat rabatter och rea-priser tillgängliga för dig dygnet runt så att du kan handla i lugn och ro precis när det passar dig. Undvik stress och trängsel i butiker, och köp istället möbler och inredning online på vår mellandagsrean. Slå på datorn och sätt dig bekvämt tillrätta - dina superfynd är bara ett klick bort! Vi kör hem möblerna fraktfritt med snabb leverans och full returrätt om du inte skulle bli nöjd. Vi klimatkompenserar dessutom för en stor del av våra hemleveranser. Som ett extra tillval kan du få dina varor hemlevererade på kvällen, och skulle du behöva hjälp med uppbärning av dina nya möbler ebjuder vi även hjälp med det. Dessutom får du alltid 365 dagars öppet köp när du handlar hos Trademax.se. Allt detta för att garantera dig en trygg och säker e-handel.

Mellandagsrea i våra butiker

Kanske önskar du provsitta soffan eller känna in sängen? Givetvis kommer vi att köra vår stora mellandagsrea även i våra butiker. Du hittar våra butiker i tre av Sveriges större städer: Stockholm (Danderyd och Barkaby), Göteborg (Backaplan och Sisjön) och Malmö (Burlöv center). Men även i fler städer runt om i lande, som Sundsvall, Gävle, Halmstad, Växjö, Helsingborg och Norrköping. Adress och öppettider under mellandagarna hittar du på vår butikssida här. Vår proffsiga butikspersonal guidar dig rätt i köpet. Varmt välkommen till din närmaste Trademax-butik.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev om du vill vara säker på att inte missa starten! Det är ett utmärkt sätt att se till att du är bland de första att ta del av våra allra bästa och hetaste fynden på mellandagsrean. Följ oss även på Facebook och Instagram. Här lovar vi att informera och underhålla dig med grymma erbjudanden tills rean startar.

Vi är redo, är ni? Skynda fynda inför ett riktigt gott nytt år!