U-soffa

191 st produkter
Kampanj
795849(27).jpg

En U-soffa är en möbel som verkligen andas njutning och mys. Den är inbjudande och elegant på samma gång. Välj ur vårt stora sortiment av hörnsoffor, soffor med divaner och U-formade soffor.

Ta din plats för avkoppling med en U-soffa

Vilken U-soffa är bäst att välja?

Beroende på om du är ute efter en U-formad soffa, en hörnsoffa eller helt enkelt en soffa med divan finns det olika modeller att välja på. Fundera på hur du vill möblera hemma hos dig och vilken färg och stil som passar. Funktionen är viktig, så grunna på vilka behov du själv och dina nära har när det gäller soffhäng. Din soffa ska ju göra alla dessa stunder trevliga och gemytliga.

Var placerar jag min U-soffa hemma?

Det finns lite olika alternativ när du ska placera din U-soffa hemma. Den kan stå längs en långvägg eller i ett hörn, beroende på hur layouten på rummet ser ut. I vissa rum fungerar det också att ställa en U-soffa mitt i rummet. Det kan ge ett riktigt coolt intryck och blir väldigt mysigt när soffan är en centralpunkt.

Hur kan jag göra min U-soffa ännu bekvämare?

Genom att ha prydnadskuddar i olika storlek och fasthet kan du se till att alla sitter bekvämt i din U-soffa. Plädar och filtar som matchar kuddarna ökar mysfaktorn ytterligare. För att skapa en riktigt praktisk och skön sittupplevelse är det bra att ha avställningsytor nära till hands. Ett bra soffbord, kanske ett serveringsbord bredvid och ett par armstödsbrickor hjälper till. Har du plats är alltid en fotpall eller sittpuff skön att vila fötterna på.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj