Kontinentalsäng

1 610 st produkter
Kampanj
901333(2).jpg

Kontinentalsängar är det bästa av det bästa i sängvärlden. En kontinentalsäng är uppbyggd av tre madrasser, vilket förhöjer såväl komforten som det estetiska intrycket i sovrummet. Den unika fjädringen skapar en mjuk följsamhet för att du ska kunna slappna av och ge din kropp den återhämtning den behöver. Trademax har ett brett utbud av billiga kontinentalsängar för alla behov och smaker, om det så är en grå, vit eller beige kontinentalsäng du vill ha. Titta in hos oss när du ska köpa kontinentalsäng! Vi erbjuder även kompletta kontinentalsängar med sänggavel.

Eleganta och bekväma kontinentalsängar

En säng är mer än bara en möbel. Den är en viktig del av ditt liv och välbefinnande. Att sova rätt och vakna utvilad ger dig möjligheten att vara piggare och gladare i vardagen samt gör dig mer skärpt på jobbet. Det är på natten som vi ger kropp och själ chans att återhämta sig. Bättre sömn innebär helt enkelt bättre förutsättningar och mer ork att ta sig an livets utmaningar. Att välja säng är därmed ett viktigt val som kräver lite fundering och planering. Det finns till exempel några frågor du kan behöva ställa dig innan du bestämmer dig. 

 

Varför kontinentalsäng?

Kontinentalsängen är speciellt framtagen för att ge optimal följsamhet. Sängen är uppbyggd med tre lager madrasser - en sängbotten underst, en mellanmadrass samt en bäddmadrass överst. Den skiljer sig från en vanlig säng vilken oftast bara består av en sängram med resårmadrass och som kan kompletteras med en bäddmadrass. Den djupa fjädringen i en kontinentalsäng gör att trycket mot kroppens muskler och leder minskar. Dessutom har en kontinentalsäng höjd, vilket gör det lättare att kliva upp på morgonen och lägga sig igen på kvällen. Inte minst är det en snygg möbel som tillför elegans och lyx i sovrummet. 

Inred med kontinentalsäng - detaljerna som gör skillnad

Likt en tron stoltserar kontinentalsängen i sovrummet. Ännu elegantare blir den med en passande sänggavel, gärna med matchande nackkuddar, något som verkligen gör din kontinentalsäng komplett. Sänggavel till kontinentalsäng hittar du här! För ett ännu enhetligare intryck kan du också inreda med sängbord och vackra sänglampor. Sist men inte minst för att förgylla din inredning: Bädda kontinentalsängen som på hotell, med fluffiga täcken och kuddar, och ta med den flärdfulla känslan hem till ditt eget sovrum.

Välj efter dina önskemål och behov

I en kontinentalsäng sover du gott och länge så att du vaknar utvilad, redo för ännu en dag. Sjunk ner och känn hur bäddens mjuka material formar sig efter dina konturer. Trademax har ett stort urval av sängar i olika storlekar, färger och modeller. Allt för att du ska kunna välja den säng som passar dig och dina behov allra bäst. Är ni två personer som ska dela säng finns det möjlighet att köpa en med kombinerad resårmadrass anpassad individuellt efter just dig och din partner. Det innebär att om du exempelvis vill ha en fastare madrass medan din partner föredrar en mjukare, går det att lösa ändå. Övergången i madrassen är så pass mjuk att ni ändå kan sova tätt ihop. För dig som har lite mindre utrymme erbjuder vi även praktiska kontinentalsängar med förvaring, perfekta att förvara lakan, täcken och kuddar i när de inte används.

Skötselråd

Ta hand om din säng på bästa sätt så håller den längre och komforten bevaras under många år framöver. Vänd till exempel upp och ner på resårmadrassen och bäddmadrassen minst en gång i halvåret för att minska belastningen på fjädring och stoppning. Vrid madrasserna också, så att fotändan och huvudändan byter plats med varandra. Även den bästa bäddmadrassen förlorar lite av sin komfort med tiden. Byt bäddmadrass ungefär vart femte år. Här hittar du madrass till kontinentalsäng!

Billiga kontinentalsängar på nätet

Våra sängar är billiga med mycket god kvalitet och hög stilfaktor. Välj om du vill ha standardutförande eller anpassad storlek beroende på dina eller familjens behov. Ta en titt på vårt breda sängsortiment här på hemsidan! När du bestämt dig levererar vi direkt till din dörr med fri frakt. Vi ger alltid 365 dagars öppet köp, så att du kan vara säker på att ditt köp känns helt rätt för dig. Kontakta gärna vår kundsupport om du har några frågor!

Sänggaranti

För oss är kvaliteten lika viktig som det faktum att vi har marknadens bästa priser. Det ena ska inte utesluta det andra, så hos oss kan du köpa sängar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten. Vi vet säkert att våra produkter håller hög kvalitet. Till exempel genomgår komponenterna i Trademax sängar hårda kvalitetskontroller och tester för att de ska klara vardagens påfrestningar under lång tid. Därför har vi utökat Konsumentköplagens reklamationsrätt med förlängda garantier på samtliga av våra sängar och lämnar 10-25 års garanti mot ram- och fjäderbrott. Så i en säng från Trademax kan du sova både gott och tryggt!

Vill du provligga sängen innan du beställer? Kom in till någon av våra butiker! Här får du både testa våra möbler och vår kunniga personal bistår gärna med goda råd och tips. Givetvis väcker vi dig om du skulle slumra till. Varmt välkommen! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Sängtyp
Typ
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj