Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Kontinentalsäng

1573 st produkter
Visar 24 av 1573 produkter
1
...
66

Populära filtreringar

Kontinentalsängar är det bästa av det bästa i sängvärlden. En kontinentalsäng är uppbyggd av tre madrasser, vilket förhöjer såväl komforten som det estetiska intrycket i sovrummet. Den unika fjädringen skapar en mjuk följsamhet för att du ska kunna slappna av och ge din kropp den återhämtning den behöver. Trademax har ett brett utbud av billiga kontinentalsängar för alla behov och smaker, om det så är en grå, vit eller beige kontinentalsäng du vill ha. Titta in hos oss när du ska köpa kontinentalsäng! Vi erbjuder även kompletta kontinentalsängar med sänggavel.

En säng är mer än bara en möbel. Den är en viktig del av ditt liv och välbefinnande. Att sova rätt och vakna utvilad ger dig möjligheten att vara piggare och gladare i vardagen samt gör dig mer skärpt på jobbet. Det är på natten som vi ger kropp och själ chans att återhämta sig. Bättre sömn innebär helt enkelt bättre förutsättningar och mer ork att ta sig an livets utmaningar. Att välja säng är därmed ett viktigt val som kräver lite fundering och planering. Det finns till exempel några frågor du kan behöva ställa dig innan du bestämmer dig. 

 

Eleganta och bekväma kontinentalsängar

 • Vad är en kontinentalsäng?

  En kontinentalsäng är uppbyggd av flera lager resårmadrass och bäddmadrass, vilket förhöjer komforten och skapar en lyxig känsla. En kontinentalsäng består av en resårbotten med resårfjärdrar och ram, i mitten har du ytterligare en resårmadrass, en mellanmadrass, med fler resårfjädrar och överst ligger en härlig bäddmadrass. Lager på lager metoden och den unika fjädringen skapar en mjuk följsamhet för att du ska kunna slappna av och ge din kropp den återhämtning den behöver.
 • Varör välja en kontinentalsäng?

  En kontinentalsäng är speciellt framtagen för att ge optimal följsamhet. Med sina tre madrasser skiljer en kontinentalsäng sig från en vanlig ramsäng som vanligtvis bara har en resårmadrass som kan kompletteras med en bäddmadrass. Den djupa fjädringen i en kontinentalsäng för att trycket mot kroppens muskler och leder minskar. Höjden på en kontinentalsäng gör det också lättare att lägga sig ned och stiga upp ur sängen. Att sova gott och ostört under natten är A och O för att ge kropp och själ den återhämtning du behöver för att ha de bäste förutsättningarna under dagen. Trademax har ett brett utbud av billiga kontinentalsängar för alla behov och smaker, om det så är en grå, vit eller beige kontinentalsäng du vill ha. Titta in hos oss när du ska köpa kontinentalsäng! Vi erbjuder även kompletta kontinentalsängar med sänggavel.
 • Hur väljer jag kontinentalsäng?

  Fundera på vilka dina behov och önskemål på sängen är. Ska den exempelvis vara en speciell färg eller bredd? Trademax erbjuder kontinentalsängar i diverse modeller, färger och bäddmått, de vanligaste måtten är: - kontinentalsäng 90 - kontinentalsäng 120 - kontinentalsäng 140 - kontinentalsäng 160 - kontinentalsäng 180 Är ni två personer som delar säng finns det möjlighet att köpa en med kombinerad resårmadrass anpassad individuellt efter just dig och din partner. Det innebär att om du exempelvis vill ha en fastare madrass medan din partner föredrar en mjukare, går det att lösa ändå. Övergången i madrassen är så pass mjuk att ni ändå kan sova tätt ihop. För dig som har lite mindre utrymme erbjuder vi även praktiska kontinentalsängar med förvaring, perfekta att förvara lakan, täcken och kuddar i när de inte används.
 • Vilka skötselråd finns för kontinentalsäng?

  Ta hand om din säng på bästa sätt så håller den längre och komforten bevaras under många år framöver. Vänd upp och ner eller vrid på resårmadrassen minst en gång i halvåret för att minska belastningen på fjädring och stoppning. Vrid och vänd även de två andra madrasserna med jämna mellanrum, gärna ett par gånger per kvartal. Alla bäddmadrasser, även den bästa bäddmadrassen, förlorar lite av sin komfort med tiden. Rekkommendationen är att byta bäddmadrass ungefär vart femte år. Tygdelarna tvättar du enkelt med ett anpassat textilschampoo. För att hålla sängen i så bra skick och så fräsh som möjligt är det bra att dammsuga den med jämna mellanrum.