Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 260 produkter
1
...
11

En modulsoffa är det perfekta valet för dig som vill kunna kombinera, anpassa och bygga ihop din sofflösning precis som du vill. Bygg ut din soffa efter behov eller byt ut delar mot nya fina soffmoduler. Kanske vill du kombinera olika färger och former med förvaring? Endast fantasin sätter gränser! Med Trademax breda utbud av stilar, färger och design av modulsoffor kan du välja fritt för att skapa din drömsoffa! 

Modulsoffa eller vanlig soffa – vad ska jag välja?

Fördelen med att välja en modulsoffa framför en vanlig soffa är att de ger dig friheten att både bygga ut och förändra din soffa över tid, utan att köpa en helt ny. På det sättet spar du pengar samtidigt som du kan fortsätta att använda din favoritsoffa genom att ge den ett nytt utseende så att den känns som ny igen. Soffan är en fristad och en central del i de flesta hem. Det är en plats för att bekvämt lägga sig tillrätta och slappna av efter en lång arbetsdag eller en skön helg. Soffan används dagligen i de flesta hem och är en viktig plats som både förtjänar och behöver ett upplyft då och då. En modulsoffa är den perfekta lösningen för detta!

Hur kan jag kombinera min modulsoffa?

Det finns många kreativa lösningar för att kombinera din modulsoffa så att den passar just ditt hem. Börja med att fundera över vad du vill få ut av din sofflösning och vilken funktion du vill att den ska fylla. Du kan till exempel kombinera flera fristående moduler till en hörnsoffa som du sedan vid behov kan separera så att du istället får två fristående soffor. Du kan också välja att låta din modulsoffa bli en divansoffa genom att lägga till en matchande fotpall. När gästerna kommer har du sedan en smidig extra sittplats som kan flyttas runt efter behov. Eller varför inte kombinera en fristående soffmodul med fotpallar för att skapa en skön schäslong? Möjligheterna är oändliga! I kombination med flera små mindre soffbord får du dessutom en oerhört flexibel sofflösning som du kan förändra efter önskemål. Med en modulsoffa får du ett nytt vardagsrum – så ofta du vill!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans när du handlar nya möbler hos oss!