Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

2 sits soffa

264 st produkter
Visar 24 av 264 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

En liten soffa är ett bra val. Inte bara för dig som behöver spara plats, utan den passar lika bra i ett stort rum som ett smakfullt tillägg i inredningen. Oavsett om du vill ha en soffa för att fylla ut rummet, komplettera en annan soffa eller ha en myshörna, så är en tvåsitssoffa ett praktiskt och snyggt val som ni kan njuta av tillsammans.

Ibland behövs inte mer än en mysig tvåsitssoffa

  • Spelar materialet på min 2 sits soffa någon roll?

    Ja, även om det kan kännas som det viktigaste är utseendet och färgen på soffan, så spelar materialet stor roll i hur bra du kommer att trivas med din tvåsitssoffa. Soffor i syntetiskt material är till exempel väldigt slitstarka, och passar bra i barnfamiljer. Naturmaterial och lädersoffor kräver visst underhåll, men skapar en väldigt hemtrevlig miljö.
  • Är det lätt att rengöra min 2-sits soffa?

    Det hjälper att du regelbundet städar din soffa. Dammsug din soffa ofta för att undvika att damm och smuts samlas och fastnar. Om du spiller något på din 2 sits soffa, torka upp det på en gång genom att badda med en trasa med rent vatten. Skulle fläcken fortfarande inte gå bort kan du testa med ett rengöringsmedel anpassat för materialet på just din tvåsitssoffa.
  • Kan jag klä om min tvåsitssoffa?

    Det skiljer sig såklart från soffa till soffa. Du kan läsa mer under fliken ‘Specifikationer’ för varje soffa. Notera dock att de flesta soffor inte går att ta av eller byta klädsel på. Du kan däremot enkelt komplettera din tvåsitssoffa med roliga och stilfulla kuddar för att ge din 2-sits soffa en helt unik look.