Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 17 av 17 produkter

En futon är en japansk madrass som är stoppad med bomullsfibrer. Ursprungligen användes den som madrass direkt på golvet. Under dagtid rullade man ihop madrassen eller vek ihop den till en soffmöbel. Med en futonsoffa från oss på Trademax får du en bekväm soffa som lätt kan förvandlas till gästsäng.

Välkomna nattgäster med en futonsoffa

  • Hur använder jag en futonsoffa?

    Många japanska hem är små och inreds ofta med “compact living”. Därför blir det självklart att ha en soffa som lätt kan förvandlas till en säng. De futonsoffor som du hittar hos oss på Trademax är snygga och stilrena vardagsrumsmöbler som du med ett enkelt handgrepp förvandlar till en säng om du får gäster eller bor i en mindre lägenhet.
  • Vilka fördelar har en futonsoffa?

    De trendiga futonsoffor som du hittar hos oss på Trademax är bekväma och snygga möbler som du kan ha i vardagsrummet eller i ett gästrum. Sofforna har en tidlös design som gör att de passar in i alla miljöer och futonbomullen ger en bekväm känsla. Den speciella stoppningen i en futon formar sig mjukt efter kroppen och gör att det blir skönt och vilsamt att sitta på den eller använda den som säng.
  • Hur sköter jag en futonsoffa?

    Genom att regelbundet skaka och vädra din futon behåller du luftigheten och fräschheten i stoppningen. Blir det fläckar på soffans klädsel kan du använda rengöringsmedel som är avsett för stoppade textilier. Har du frågor om de futonsoffor som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.