Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 80 produkter
1
...
4

Att byta ben på din soffa är ett prisvärt och enkelt sätt att förändra soffans utseende. Hos oss hittar du soffben i trä, metallben och färgade träben som kan ge din soffa ett förnyat utseende. Du beställer enkelt och smidigt dina nya soffben online, och med våra snabba leveranser är de snart i dina händer. Hos oss får du alltid 365 dagars öppet köp, och du kan känna dig trygg med att vi hanterar ditt köp på ett säkert sätt. Så passa på att klicka hem soffbenen som ger din inredning det där lilla extra – din soffa kommer att tacka dig!

Många olika sofftillbehör att välja bland

Soffbenen har en större betydelse för soffans helhetsintryck än man kan tro. De kan vara den där lilla detaljen som gör skillnaden mellan en snygg soffa och en perfekt soffa. Genom att välja soffben efter eget tycke och smak gör du din soffa lite mer personlig, så att du kan älska den från topp till tå.

Trademax har även andra viktiga sofftillbehör som du inte kan vara utan, som olika nackkuddar och nackstöd. Ett nackstöd är en av de bästa investeringarna du kan göra till din soffa. Det avlastar nacken, ryggen och huvudet på ett fantastiskt sätt och gör det extra bekvämt när du sitter långa stunder i soffan. Här hittar du också praktiska saker som bricka till soffarmstöd, golvskydd och armstödsskydd för att bara nämna några. Ge din soffa de accessoarer den förtjänar! Beställ smidigt online - det är både billigt och bekvämt!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och snabb leverans när du handlar nya möbler hos oss!