Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Divansoffa & Schäslongsoffa

283 st produkter
Visar 24 av 283 produkter
1
...
12

Populära filtreringar

I en soffa med divan kopplar du av efter en lång dag på jobbet eller vilar kroppen under lediga dagar. En soffa med divan känns lite extra lyxig, en plats där du kan sträcka ut dig, slappna av och känna hur krafterna komma tillbaka. Det är precis vad du hittar i en divansoffa, skinn- eller tygklädd. Hos oss på Trademax hittar du ett stort utbud av moderna och klassiska U-soffor, divansoffor och hörnsoffor i mängder av olika storlekar och färger. Här finns billiga divansoffor som dessutom håller hög kvalitet. 

En bekväm soffa med divan eller schäslong

Din soffa ska vara ett med ditt hem. Se till att den smälter samman med den övriga inredningen och ger ett välkomnande intryck för både dig och dina gäster. Oavsett om ditt hem har ett modernt eller klassiskt uttryck kan vi hjälpa dig att bygga en miljö dit du kan vända dig för att koppla av eller ta emot gäster. En divan gör soffan både skönare och rymligare. Vi har samlat passande divansoffor, U-soffor och hörnsoffor i många olika storlekar och modeller som vi vet kommer att passa ypperligt i ditt hem.

Våra klassiska divansoffor är perfekta för familjen eller för dig som bara vill sträcka ut dig ordentligt. En Howardsoffa har en hög igenkänningsfaktor och passar utmärkt i de flesta salonger eller TV-rum. När du får oväntat besök kan du lätt förvandla våra bäddsoffor till en tillfällig och bekväm sovplats. Vi vill att du ska kunna känna dig bekväm i ditt eget hem. Ta en titt på vårt sortiment för att hitta en passande divansoffa. Här finns modeller, färger, nyanser, storlekar och tyger i en salig blandning - allt för att du ska kunna skapa en hemmiljö där du verkligen kan trivas.

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp när du handlar nya möbler hos oss!