Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Funderar du på att köpa en ny soffa? Längtar du kanske efter sittmöbler i lite mjukare former? Med en rund soffa eller en hörnsoffa kan du få plats med många gäster. En rund soffa kan ge ett mer modernt, ovanligt och stiligt intryck. Skapa ett rum som känns som en omfamning med sina mjuka former genom att kombinera en vanlig soffa med en eller flera runda fåtöljer för att mjuka upp de annars ganska kantiga formerna som sittmöbler kan ha. Med en rund soffa får du en avslappnad känsla som också är elegant. Runda soffor skapar en personlig stil på din inredning. Välkommen att bläddra i Trademax fantastiska sortiment.

Inred med mjuka former med en rund soffa

  • Vilka är fördelarna med en rund soffa?

    Med en rund soffa eller runda fåtöljer får du en trevlig och lite festligare plats att umgås på med nära och kära. Sittmöblernas runda former lockar dig och dina vänner till trevliga samtal eftersom ni kommer närmare varandra. Det blir helt enkelt svårt att misslyckas med festen när ni umgås i en rund soffa.
  • Hur väljer jag klädsel på en rund soffa?

    När du väljer soffklädsel ska du tänka på rummets storlek och färgen på väggarna. En ljus soffklädsel kan få ett mindre rum att se större ut. Men har du ljusa väggar kan det vara snyggt att bryta av med en rund soffa i någon knallig färg.
  • Hur stor matta under rund soffa?

    Välj alltid en matta som är minst lika bred som din runda soffa. Det är snyggast om alla ben på den runda soffan står på mattan, går inte det så se till att de främre benen står minst 20 cm in på mattan. En perfekt storlek är om mattan sticker ut ca 40 cm runt hela den runda soffan eller soffgruppen. Har du frågor om våra olika runda soffor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.