Kökssoffa & pinnsoffa

23 st produkter
Kampanj
701188.jpg

Letar du efter en billig kökssoffa hittar du den hos oss på Trademax! En klassisk pinnsoffa fungerar lika bra som sittbänk, förvaringsutrymme eller vacker köksinredning. Många är vi som drömt om att någon gång ha en liten kökssoffa som pryder köket. Sittmöbeln som ger en naturlig plats för avkoppling och mingel samtidigt som den osar charm och tillför liv och karaktär till hemmet. Köksmöbler som exempelvis pinnstolar kan på ett enkelt sätt komplettera kökssoffan och skapar en genuin känsla. Ta en titt i vårt breda sortiment!

Inred köket med en modern kökssoffa eller klassisk pinnsoffa

En kökssoffa är en praktisk sittmöbel, perfekt att sjunka ner i för en stund medan maten tillreds i ugnen eller på spisen bredvid. Den passar lika bra som mingelmöbel, en knutpunkt att samlas kring innan middagen med vänner och familj. Genom att köpa en kökssoffa med förvaring kan du dessutom stoppa undan allt du behöver ha i köket men inte nödvändigtvis vill ha framme. Vanligast förekommande är att välja en vit kökssoffa som för tankarna till romantisk lantlig inredning, men hos oss hittar du även köks- och pinnsoffor i mer modern stil och du kan därför med lätthet köpa en svart kökssoffa som blir en minst lika stor succé som en vit. Kanske har du ärvt en gammal kökssoffa men vill ge den nytt liv? En ny dyna till kökssoffan gör stor skillnad och som alltid hittar du även sådana tillbehör på hemsidan. 
 
Har du ett litet kök som inte rymmer en kökssoffa kan du givetvis hitta andra ställen för möbeln. I ett hem med avskalad inredning och modern stil kan kökssoffan exempelvis vara en riktig kioskvältare med sitt oväntade utförande. Våga tänja på gränserna och ta steget mot en modigare inredningsstil. I ett hem med mer lantliga drag gör sig soffan alldeles utmärkt oavsett var i hemmet du placerar den. En köks- eller pinnsoffa som välkomnar dina gäster i hallen känns som en lika självklar fullträff som att ha möbeln i köket. 

 

Billig inredning online

På Trademax har du alltid prisgaranti när du handlar vilket betyder att du enkelt kan hitta en billig kökssoffa till ditt hem. Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och gratis frakt när du handlar nya möbler hos oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj