Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 304 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den trendiga färgen gul. En soffa är en av de största möblerna i hemmet, en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer vid valet av en ny soffa. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av gula soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Gul färg på soffor ger ett fräscht intryck och är en tjusig färgklick i hemmet. Vi har gula soffor i olika nyanser, välkommen att hitta din favorit hos oss.

 • Varför välja en gul soffa?

  Vi på Trademax tycker att gult är en sån där färg somfungerar alla säsonger, eftersom den kan associeras likamycket med hösten som med våren. Beroende på vilken gulnyans du väljer kommer din soffa att ge olika intryck, ochi vårt generösa sortiment hittar du garanterat rätt gulaton för ditt hem.
 • Vilken sorts gul ska jag välja?

  Basera ditt val av färgton och material på hur rummet serut i övrigt. Om resten av utrymmet är dekorerat i klara,starka färger kan du välja en gul soffa som går i samma tonsom resten av inredningen, eller så väljer du soffa i enljusare nyans, för att balansera ut miljön. Går ditt hemdäremot i mattare toner kan till exempel en senapsgul soffapassa bra.
 • Vilken stil får jag med en gul soffa?

  Vårt breda utbud av billiga gula soffor ger dig möjlighetenatt välja en produkt som passar din stil. Bland Trademaxsoffor hittar du såväl klassiska, stilrena modeller somunika, lekfulla soffor som för tankarna till specifikatidsperioder.
 • Hur köper jag en gul soffa hos Trademax?

  När du hittat din favorit beställer du enkelt din gulasoffa online här på hemsidan. Kontakta gärna vår kundtjänstom du har några frågor.