Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Linne är ett vackert och behagligt material som ger en elegant men ändå avspänd känsla i ditt hem. Fler och fler upptäcker det vackra naturmaterialet som har lyster och en mjuk yta. Hos oss på Trademax hittar du ett flertal linnesoffor i stilren design och neutrala, jordnära färger. Med en linnesoffa får du en miljövänlig möbel som är slitstark och skön att sitta i. Linne framställs av lin vilket liksom ull har ett naturligt fett i fibrerna som gör att det stöter bort smuts och är lätt att sköta. En linnesoffa håller sig därför ren och fräsch.

Elegant och bekväm linnesoffa

  • Vilka fördelar har en linnesoffa?

    Med en linnesoffa från oss på Trademax ger du rummet en naturlig elegans eftersom linne är ett vackert och jordnära material. Linne tillverkas av växtfibrer från det vackra linet vilket gör en linne soffa unik i sin struktur. Linne har använts i heminredning och kläder i hundratals år eftersom det är slitstarkt och vackert och har förmågan att stöta bort smuts och damm.
  • Vad passar till en linnesoffa?

    En linnesoffa har en enkel elegans som gör att den smälter väl in olika typer av miljöer. Eftersom linne är ett växtbaserat material passar det väl in med trämöbler eller möbler med detaljer i mässing, stål och annan metall. Vill du inreda i enkel japansk stil med strama detaljer och bambu är en linnesoffa en helt trendriktig möbel.
  • Hur sköter jag en linnesoffa?

    En linnesoffa är lätt att hålla ren eftersom växtfibrerna i soffor linne innehåller ett fett som stöter bort snarare är absorberar smuts. Regelbunden dammsugning håller en soffa linne ren och har du kuddar i soffan kan du skaka av dem. Skulle du spilla på din linnesoffa kan du försiktigt gnida bort fläcken med en mjuk, fuktig trasa. Har du frågor om våra linnesoffor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.