Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Återkallelser

Vi strävar alltid efter att leverera säkra produkter till dig och ditt hem. Här informerar vi om återkallelser av produkter som av olika skäl inte lever upp till säkerhetskraven.

 

Arla/Caylin/Rina matstol återkallas

Vid testning av Arla/Caylin/Rina Matstol enligt gällande standard, EN 12520:20161, konstaterades det att stolen inte uppfyller kraven på stabilitet. Efter en riskutredning tillsammans med leverantören och myndigheter har vi beslutet att återkalla stolen. Ett rotationstest visade att stolen riskerade falla bakåt och därmed inte är tillräckligt stabil. Välkommen till närmaste butik eller kontakta kundservice för att returnera produkten och få pengarna tillbaka. Vi beklagar besväret detta medför.

2024-04-05

 

Livia/Borgny/Sperone matstol återkallas

På grund av att förhöjd tipprisk bakåt på Livia/Borgny/Sperone stol har upptäckts väljer vi och Rowico Home att återkalla stolen. En gemensam riskutredning med myndigheter visar att tipprisken orsakas av felkonstruerade bakben och kan innebära risk för skada på exempelvis huvud, armar och ben. Äger du en Livia/Borgny/Sperone matstol uppmanar vi att sluta använda den och kontakta vår kundservice eller besöka någon av våra butiker. Vi kommer att kostnadsfritt beställa nya bakben till era stolar. Att byta bakben är en enkel åtgärd och tydliga monteringsanvisningar medföljer. Rowico Home har inga indikationer på att någon incident har inträffat som är kopplad till tipprisken eller annan skada på person, men då risken har uppdagats behöver vi er hjälp att byta ut bakbenen. Vi och Rowico Home beklagar det besvär denna återkallelse kan innebära.

2024-04-22