Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 368 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Vill du vara trendigast på stan utan att behöva vända ut och in på plånboken? På Trademax kan du göra sammetslena fynd bland sammetssofforna med ett enkelt klick. En soffa i sammet ger oss känslan av lyx och flärd samtidigt som det är ett otroligt mjukt och skönt material. Vad kan då passa bättre än en soffa eller en komplett soffgrupp i sammet? Inget tror vi! Hos oss hittar du soffor i sammet i många olika storlekar, färger och stilar – och givetvis för alla plånböcker. Spana in utbudet för att hitta din drömsoffa i sammet. Det bästa av allt är att du på Trademax alltid har prisgaranti och därmed garanteras marknadens lägsta pris, även på skönheter som dessa! Ett vinnande koncept att blanda trender med livslånga klassiker.

Soffor i sammet för alla hem

  • Hur inreder man med sammetssoffa?

    Trademax sammetssoffor kommer bland annat i färgerna kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige och svart. Samtliga gör sig bra på egen hand i rummet men kan med fördel kompletteras med prydnadskuddar, plädar och liknande för en fulländad look. Beroende på hur mycket plats du har väljer du fritt mellan allt från en hel konstellation till en fyr-, tre- eller tvåsitssoffa. Givetvis kan du även välja att komplettera din soffa sammet med en sammetsfåtölj eller sittpall. Oavsett hur du väljer att komplettera din sammet soffa finner du det du söker på Trademax.
  • Finns klassiska sammetssoffor i häftiga färger?

    Våra Howard- och Chesterfieldsoffor är storsäljare bland våra sammetsserier. En klassisk Chesterfield får ett oväntat lyft med kornblå sammetskostym och tidlösa Howard imponerar i ett puderrosa fodral. En extra förgyllande detalj är de vackra mässingnitar som pryder en del av våra klassiska modeller. Om du föredrar en inredningsstil med renare linjer och avskalad ton men ändå eftersträvar den sammetslena känslan finns givetvis även mer stilrena soffor i sammet i Trademax sortiment.
  • Hur rengörs en sammetssoffa?

    Sammet är ett otroligt fint och mjukt material. Sammet tål ej vattentvätt och bör därför heller inte blötas ner om möjligt. Materialet drar lätt till sig damm och rekommenderas därför att dammsugas med mjuk borste för att avlägsna damm på bästa, och mest skonsamma sätt. Sammet kräver lite mer vård och underhåll än en vanlig möbel, men med rätt guidning och hjälpmedel tycker vi helt klart att lite extra möbelvård är värt det fantastiska resultat du får av möbler i sammet. Borsta försiktigt rent soffan kontinuerligt med en mjuk borste för att hålla tyget rent och fräscht.