Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Trädgårdsprodukter & trädgårdsredskap

4458 st produkter
Visar 24 av 4458 produkter
1
...
186

Trädgårdsprodukter från Trademax

Sköt om din trädgård med rätt trädgårdsprodukter som gör trädgårdsarbetet både roligare och lättare. Hos oss hittar du trädgårdsmaskiner från välkända varumärken som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av trädgården med minimal belastning både för människa och miljö. Med produkter som gräsklippare, robotgräsklippare, motorsågar, häcksaxar och åkgräsklippare finns allt du behöver för att du ska kunna ta hand om din trädgård, oavsett storlek. 

Gör din trädgård till en plats att trivas i
En trädgård är en plats för varierande aktiviteter. Barnfamiljens trädgård är platsen för fri lek och roliga utomhusaktiviteter. Hos oss hittar du prisvärda studsmattor och pooler i olika storlekar som gör trädgården till ett mycket uppskattat lekställe för både stora och små hela sommaren. I trädgården njuter vi dessutom gärna av mysiga grillkvällar när solen fortfarande värmer gott. Vi har kolgrillar, gasolgrillar och alla möjliga tänkbara tillbehör som ger dig förutsättningar för den perfekta grillkvällen. Hos oss hittar du dessutom prisvärda utemöbler som gör att du sitter både snyggt och bekvämt när du äter den utsökta, välgrillade maten. Med växthus från Vitavia kan du även uppfylla din dröm om att odla grönsaker i din egen trädgård. Eller vill du kanske hellre använda växthuset som lusthus och förlänga sommaren med några månader? Hos Trademax har vi växthus i flera olika storlekar och färger som passar både balkongen och den stora trädgården.

"

Hitta rätt trädgårdsredskap

Att hitta rätt trädgårdsprodukter är hemligheten till att lyckas i trädgården. Med rätt trädgårdsredskap blir det enkelt att hålla ordning och forma den evigt växande trädgården precis som du vill ha den. Oavsett om du behöver hjälp med att hitta det som gör gräsklippningen till en barnlek, eller kanske vill att barnleken i trädgården ska ha de rätta förutsättningarna med exempelvis en studsmatta, så är det här du hittar det du behöver.

En trädgård ska vara rolig att vistas i och samtidigt vara enkel att ta hand om. Genom att hitta rätt trädgårdsredskap ger du dig själv och din trädgård de absolut bästa förutsättningarna för att ni ska kunna skina tillsammans. Trädgården blir med hjälp av våra trädgårdsredskap en välvårdad och skön plats att befinna sig på, samtidigt som vi också kan hjälpa dig fylla den med de detaljer som gör den fulländad. Vi har med andra ord allt det som du behöver för att göra din grönskande trädgård till en underbar plats att vara på!

Rätt trädgårdsprodukt för rätt tillfälle

Valet av trädgårdsredskap är viktigt. Det är många gånger den avgörande faktorn för att slutresultatet ska bli som du förväntar dig, och då räcker det inte med vad som helst. Det finns ett trädgårdsredskap för varje specifik uppgift i din trädgård och du hittar dem alla här hos oss i vårt breda sortiment av trädgårdsredskap. Oavsett om du är ute efter en gräsklippare, trimmer, motorsåg eller lövblåsare så är det i vårt sortiment som du hittar den trädgårdsprodukt från välkända varumärken som du kommer att älska. Ge dig själv och din trädgård en chans genom att investera i ett högkvalitativt trädgårdsredskap från oss på Trademax!

Låt leken och njutningen ta plats

Din trädgård handlar om mycket mer än enbart arbete. Trädgårdsskötsel är själva grunden, det är vad som kommer senare som är det viktigaste. Din trädgård bjuder in till mängder av aktiviteter, där innehållet formas efter intresse. En studsmatta eller en pool är populära inslag i många svenska trädgårdar, och här på Trademax hittar du många prisvärda alternativ som kan göra din trädgård än mer bubblande av liv.

En trädgård är också platsen att njuta av, och det i sig kräver rätt trädgårdsprodukter. Mysiga grillkvällar kan vi inte få för många av, och samtidigt vill vi gärna avnjuta dem i komfortabla möbler som är sköna att sitta i och läckra att titta på. Båda delar hittar du hos oss, då vi kan erbjuda dig en rad olika typer av grillar och tillbehör samtidigt som vi ser till att du kan hitta precis de utemöbler som du alltid har drömt om.

Behovet av trädgårdsprodukter kanske inte slutar där. Många är det som drömmer om sitt alldeles egna växthus, antingen för egna odlingar eller förlängning av sommaren. Oavsett mål och syfte hittar du det du behöver i form av vackra växthus i olika storlekar och färger här hos oss på Trademax som passar på både balkongen och i den stora trädgården.