Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 206 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Soffgruppen är en av de större investeringarna man gör i hemmet. Soffgruppen är en central möbel där den står, dels för att den helt enkelt är stor och tar upp en betydande del av rummet, dels för att den fångar blicken och bjuder in till en paus. I en soffgrupp kan man slappna av, fika, prata eller kolla på tv. När man väljer soffgrupp kan man gärna tänka till litegrann om hur den ska stå, hur den ska användas och vilka färger man har i rummet. Titta in hos oss på Trademax, vi har flera prisvärda alternativ som passa i många hem.

Köp en soffgrupp, få ett helt vardagsrum!

  • Hur håller jag tyget rent i min soffgrupp?

    Om din soffgrupp har stått ett tag har den säkert blivit dammig. Dammet kan du dammsuga upp med ett mjukt dammsugarhuvud. Snällare fläckar kan du ta bort med en mjuk trasa som du har fuktat lätt. På Trademax har vi även ett rengöringskit som du kan använda för att hålla soffgruppen och andra tygmöbler i perfekt skick.
  • Är en soffgrupp tung?

    Soffgruppen är en av de tyngsta möbler du kan handla. Tänk ut var du vill ha soffgruppen och gör plats innan leveransen så slipper du tunga extramanövrar när möbeln redan har kommit. Ta också hjälp. Även om du precis kan lyfta alla delar av soffgruppen vill du kunna flytta in den på rätt ställe utan att riskera att du tappar något, slår ner blomkrukor eller skadar ryggen. Är man två som hjälps åt är det betydligt lättare.
  • Kan soffgruppen repa golvet?

    Precis som alla möbler som står på golvet kan det bli repor av din soffgrupp om du inte skyddar golvet. Det gör du lätt genom att sätta mjuka tassar under benen på soffgruppen och har den ben med hjul på kan man sätta speciella plastkoppar där istället.