Soffgrupper för olika smaker

469 st produkter
Kampanj
688633(1).jpg
Populära filtreringar

En soffgrupp skapar en mysig känsla i vardagsrummet. Det är perfekt för den stora familjen eller för det stora vardagsrummet, men soffgrupper kan också passa bra i mindre rum. Allt handlar om vilken typ av soffgrupp du väljer, om det är en stor grupp med flera soffor eller om det kanske bara är en tvåsitssoffa och en fåtölj. Vi har soffgrupper i olika storlekar, färger och former så att du enkelt kan hitta den som passar din stil och inredning bäst. Välj mellan många olika soffgrupper i skinn eller soffgrupper i tyg.

 

Köp en soffgrupp, få ett helt vardagsrum!

Köp en soffgrupp och få ett så gott som ett färdigmöblerat vardagsrum till ett fantastiskt pris! Du beställer dessutom enkelt och smidigt soffgrupper online och vi levererar fram till din dörr oavsett var i landet du bor. För oss är pris och kvalitet lika viktigt för att din köpupplevelse ska bli trevlig och för att du ska kunna ha glädje av dina möbler i många år framöver. Därför erbjuder vi dig billiga soffgrupper av riktigt hög kvalitet, och vi bjuder dig också på frakten. 

Våra soffgrupper består bland annat av:

  • 4-sitssoffa, 3-sitssoffa med fåtölj och fotpall
  • 3-sitssoffa med fåtölj och fotpall
  • 2-sitssoffa och 3-sitssoffa
  • Fåtölj med fotpall
  • 2-sits soffa med fåtölj

Hos oss gör du trygga köp som du blir nöjd med. Ge din inredning ett lyft och beställ din nya soffgrupp redan idag!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och gratis frakt när du handlar nya möbler hos oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj