Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 494 produkter
1
...
21

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i färgen vit. En soffa är en av de största möblerna i hemmet, en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer vid valet av en ny soffa. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av vita soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Vit färg på soffor ger ett fräscht intryck och den neutrala nyansen gör att soffan passar utmärkt i alla rum och miljöer.

 • Vad ska man tänka på när man köper vita soffor?

  Börja med att fundera på vilken storlek du behöver ochvilka mått som passar i rummet. En vit soffgrupp kan gerummet ett enhetligt intryck. En större vit divansoffa ärdäremot mysigare för familjen.
 • Är det svårt att hålla en vit soffa ren?

  Det finns olika material, exempelvis vita lädersoffor ellervarför inte lyxa till det med en vit sammetssoffa. Fläckarsyns snabbare på vita soffor, men du kan använda möbeltvätteller köpa en soffa med avtagbart tyg som går att tvätta itvättmaskin.
 • Hur inreder jag med en vit soffa?

  En vit soffa ger hemmet en fräsch stil och passar med allatyper av inredningar. Vitt passar såväl den romantiskastilen som den rustika. Har du mörkare väggar är en vitsoffa perfekt för att ljusa upp rummet. Du kan lysa upp etthörn med en vit tvåsitssoffa eller satsa på en större vitdivansoffa som drar ögonen till sig.
 • Hur hittar jag de billigaste vita sofforna?

  Vi på trademax.se har ett brett utbud av vackra vita sofforsom du köper billigt online. Ibland har vi extra förmånlig REA på vita soffor, men även andra populära kulörer.Kontakta oss om du har fler frågor inför ditt soffköp.