Howardsoffor

45 st produkter
Kampanj
532730(9).jpg
Populära filtreringar

Här hittar du riktiga drömmöbler till vardagsrummet: Howardsoffor från Trademax! Rama in hemmet genom att inreda med klassiskt stilrena möbler. Howardsoffan har blivit synonym med gott hantverk och tidlös design som står sig över tid. Stoppningen har en kärna i kallskum och dun för högsta komfort. På Trademax kan du välja mellan 200 olika tyger i alla färger du kan tänka dig, för att du ska hitta din perfekta Howard soffa. Här finns också Howard soffa svängd, för den där delikata detaljen i inredningen. 

Howardsoffa i klassisk stil med dunstoppning

För oss är det viktigt att du känner dig bekväm i ditt eget hem. Satsa på en soffa som du verkligen trivs med! Glid ner i din stilrena Howardsoffa och känn lugnet sakta komma över dig. Luta dig tillbaka medan du låter soffan forma sig efter dina konturer samtidigt som den värmer din kropp. Med hjälp av rätt material ger vi dig den speciella och lyxiga känslan av att vila ut i en härlig Howardsoffa.

Howardsoffa med anor

Howard är en elegant soffa med fina och välarbetade detaljer. Den första Howardsoffan tillverkades redan på 1800-talet och är även idag en mycket populär modell som passar i många miljöer. Howard är en riktig klassiker som har blivit liktydig med ett gott hantverk och tidlös design. Soffan har djupa sitsplymåer vilket ger en mjuk och följsam soffa - helt enkelt underbar att sjunka ner i! 

Med djupa plymåer, välvda armstöd och stilrena mässingshjul är vi säkra på att våra Howardsoffor är så nära klassisk stil man kan komma. Bjud in dina vänner till ett vackert hem som andas god smak och som ger en behaglig känsla vid varje anblick.

Se till att anpassa inredningen i ditt vardagsrum till att utgöra en helhet. Med Trademax breda urval av inredningsmöjligheter kan du enkelt utforma din Howard soffa efter rummets övriga detaljer. Välj färg, nyans och mönster för att kunna ge ditt hem vad det verkligen förtjänar.

Vi på Trademax hjälper dig att hitta din favorit Howard soffa med tillbehör från vårt breda sortiment. Ta en titt i webbshopen eller kom in till någon av våra showrooms. Naturligtvis går det att beställa en Howard soffa i det tyg som du själv önskar - så att du på egen hand kan skapa den känsla och stil du söker.

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och gratis frakt när du handlar nya möbler hos oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj