Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Möbler online

30480 st produkter
Visar 24 av 30480 produkter
1
...
416

Populära filtreringar

Billiga möbler online med hög kvalitet och komfort? Då har du kommit rätt! Oavsett vad för möbler och inredning du letar efter, har vi något för dig. Hos oss på Trademax spelar det ingen roll vem du är – vi fokuserar på att erbjuda möbler av hög kvalitet till låga priser i en mängd olika stilar, färger, former och material. Här finns något för de flesta smaker och inredningar, och vi gör det enkelt för dig att fylla ditt hem med möbler som passar dig.

Möbler på nätet - hög kvalitet till låga priser

Vår affärsidé är att erbjuda möbler till marknadens bästa priser, utan att kompromissa med kvaliteten. I vårt stora sortiment hittar du allt från Soffa och Säng till Matgrupper och Förvaringsmöbler. Vi erbjuder smidig leverans och öppet köp på allt så att du ska kunna handla dina möbler online till bästa pris oavsett var i landet du bor.

Genom att vi noga väljer ut de leverantörer vi samarbetar med, samt själva testar och godkänner allt vi säljer, kan du som kund känna dig trygg med att möblerna håller hög kvalitet till ett billigt pris. Du beställer i lugn och ro dina möbler på nätet och får sedan beställningen levererad till dörren. Det är enkelt och bekvämt och du slipper fundera på att hyra släp eller hur du skulle få hem tunga möbler själv.

Hos oss får du förutom hög kvalitet, låga priser och snabba och säkra leveranser, även bra garantivillkor och personlig service. Vi vill helt enkelt att du ska kunna handla dina möbler online utan krångligheter. Och du är självklart alltid välkommen till någon av våra butiker om du vill titta närmare på möblerna. Ge ditt hem lite extra kärlek med möbler från Trademax.

Här beställer du möbler på nätet, snabbt och smidigt. I sortimentet finns soffor, sängar, matgrupper, TV-bänkar och mycket mer. Du kan enkelt hitta möbler online på Trademax som passar just ditt hem, genom att använda filtreringen. Där kan du välja alternativ som färg, storlek, varumärke och pris. Vi har alltid ett bra erbjudande och olika kampanjer igång. Sen finns det en dag i november som är något alldeles extra. Då går starten av Black Week med Black Friday som höjdpunkt den fjärde fredagen i november. Hittar du inga möbler idag, kika tillbaka i slutet på november och gör ett superfynd på REAN. Läs mer om Black Friday här.

Besök en av våra möbelbutiker

Vi har ett antal butiker runt om i Sverige där du kan se ett urval av vårt enorma sortiment. I våra butiker kan du inspireras och få hjälp från vår kunniga personal att hitta rätt möbler för ditt hem. Du hittar en butik i alla våra större städer såväl som i ett antal mindre. Letar du efter möbler i Göteborg, Stockholm eller Malmö hittar du våra butiker där. Här hittar du en komplett lista över alla våra Butiker.