Bäddsoffor

Visar 3255 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Billiga bäddsoffor av hög kvalitet hittar du hos oss, där drömmar om fina och praktiska vardagsrumsmöbler blir verklighet! Förvandla din soffa till en mjuk madrass på två minuter och låt dig själv eller dina gäster somna gott. En skön bäddsoffa ger dig många möjligheter i hemmet. Trademax erbjuder en rad bäddsoffor billigt, såväl tillfälliga extrasängar som permanenta sovplatser om du kompletterar med en bra bäddmadrass. Om du så vill ha en hörnbäddsoffa, en bäddsoffa med divan, en stor eller liten bäddsoffa, så finns den här! 

Handla bäddsoffa & hörnbäddsoffa online

Soffan är minst sagt en viktig möbel i hemmet. Det är en plats för avkoppling såväl som umgänge med familj och vänner. För dig som vill ha hög funktionalitet eller har ont om utrymme i hemmet, är en liten eller stor bäddsoffa den ultimata lösningen. Som en traditionell soffa, bara lite smartare eftersom du kan omvandla den till en säng i en enkel handvändning. Se till att alltid ha en skön sovplats redo för dina övernattningsgäster! När den långa filmkvällen börjar lida mot sitt slut eller festen klingar av, är det helt enkelt bara att bädda ut soffan och krypa till kojs. Våra bäddsoffor håller hög kvalitet, är lika sköna och ser ut som vanliga soffor på utsidan. Väljer du en snygg bäddsoffa från Trademax behöver du inte göra några kompromisser; du får design och funktion i ett, och till ett förmånligt pris dessutom. 

Välj rätt modell av bäddsoffa

Det är många kriterier att ta hänsyn till när du ska köpa bäddsoffa. Först och främst behöver du ta ställning till vilken design och färg du önskar, för att den ska passa in i din övriga inredning. Oavsett om du letar efter en i skinn eller tygklädsel eller kanske en hörnbäddsoffa så hittar du det här hos oss. Här finns såväl grå, vit, svart som beige i mängder av olika modeller och designer. Finns det barn eller husdjur i familjen kanske du också ska överväga en bäddsoffa med avtagbar klädsel.

Stor eller liten bäddsoffa?

Vilken storlek och sängmått behöver du ha? När du väljer bäddsoffa är det viktigt att noggrant mäta utrymmet där den ska placeras. Vi har allt från mindre tvåsits bäddsoffor för den lilla studentlyan eller tonårsrummet, till stora bäddsoffor med schäslong och hörnbäddsoffor. En liten bäddsoffa är smart att ha i barnrummet, när dina barn har kompisar som sover över. 

Många bra funktioner

Du behöver också fundera över vilka funktioner din sitt- och sovplats ska ha. Soffan ska kunna erbjuda komfort och bekvämlighet under långa myskvällar, för att sedan snabbt och smidigt fällas ut till en skön dubbelsäng om så önskas. En divanbäddsoffa är både stilren och rymlig med plats för hela familjen eller gästerna. En praktisk lösning för dig som har mindre förvaringsutrymme i hemmet är att köpa en bäddsoffa med förvaring. Under sitsplymåerna finns det gott om utrymme att förvara täcken och kuddar när de inte används. 

Välj mellan en framåtbäddad bäddsoffa eller en längsbäddad variant. Den framåtbäddade har en hel säng, till exempel med sängmått 140x200, som bäddas ut rakt framåt och gör det möjligt att ha en soffa som inte är så bred. Däremot går den ut 210-230 cm från väggen och behöver därför mer plats utåt i rummet. Ofta ligger bäddinsatsen under sitsplymåerna vilket gör det nästintill omöjligt att se att det är en bäddsoffa. I en längsbäddad soffa sover du helt enkelt längs med soffan. Den längsbäddade soffan har ofta två separata sängar som kan ställas bredvid varandra eller på olika ställen. Underbädden är ofta separat och kan placeras i ett annat rum medan soffan används som sittplats. Fördelen med den här typen är att den inte tar så stor plats utåt i rummet när den är uppbäddad. En längsbäddad soffa har ofta resårmadrass i sitsen, vilket gör den till en bra bäddsoffa att sova i varje natt. Du sparar mycket plats i den mindre lägenheten genom att ha en bekväm bäddsoffa istället för säng. Tänk dock på att om du söker en permanent sovlösning, behöver du köpa till en högkvalitativ bäddmadrass för att få en bra liggkomfort. 

Handla Bäddsoffor billigt online och spara pengar

Många hus och lägenheter saknar plats för ett gästrum med sängar som bara står uppställda i väntan på gäster som kanske kommer några gånger om året. En bäddsoffa är en given möbel i de flesta hem idag, eftersom det är en funktionell möbel samtidigt som det är en säng, ofta med förvaring dessutom. Letar du efter en billig bäddsoffa med hög kvalitet har du kommit till rätt ställe! Hos Trademax hittar du ett stort sortiment av bäddsoffor på nätet från flera av Europas ledande möbelproducenter. När du väl bestämt dig för en modell är det bara att klicka hem den i vår onlinebutik och se fram emot en snabb och fraktfri leverans. Vi har dessutom 365 dagars öppet köp, så att du kan känna dig trygg med ditt val. Besök gärna någon av våra butiker för att provsitta och provligga möblerna, uppleva den goda kvaliteten samt få experthjälp av vår kunniga personal. Vi finns här för att hjälpa dig skapa smidiga, funktionella och bekväma inredningslösningar!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och gratis frakt när du handlar nya möbler hos oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj