Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Bäddsoffa

2286 st produkter
Visar 24 av 2286 produkter
1
...
96

Populära filtreringar

Billiga bäddsoffor av hög kvalitet hittar du hos oss, där drömmar om fina och praktiska vardagsrumsmöbler blir verklighet! Förvandla din soffa till en mjuk madrass på två minuter och låt dig själv eller dina gäster somna gott. En skön bäddsoffa ger dig många möjligheter i hemmet. Trademax erbjuder en rad bäddsoffor billigt, såväl tillfälliga extrasängar som permanenta sovplatser om du kompletterar med en bra bäddmadrass. Om du så vill ha en hörnbäddsoffa, en bäddsoffa med divan, en stor eller liten bäddsoffa, så finns den här! 

Köp bäddsoffa online

 • Varför behöver jag en bäddsoffa?

  Soffan är minst sagt en viktig möbel i hemmet. Det är en plats för avkoppling såväl som umgänge med familj och vänner. För dig som vill ha hög funktionalitet eller har ont om utrymme i hemmet, är en liten eller stor bäddsoffa den ultimata lösningen. Som en traditionell soffa, bara lite smartare eftersom du kan omvandla den till en säng i en enkel handvändning. Våra bäddsoffor håller hög kvalitet, är lika sköna och ser ut som vanliga soffor på utsidan.
 • Hur väljer jag rätt bäddsoffa?

  Det är många kriterier att ta hänsyn till när du ska köpa bäddsoffa. Först och främst behöver du ta ställning till vilken design och färg du önskar, för att den ska passa in i din övriga inredning. Oavsett om du letar efter en i skinn eller tygklädsel så hittar du det här hos oss.Här finns såväl grå, vit svart och beige i mängder av olika modeller och designer. Finns det barn eller husdjur i familjen kanske du ska överväga en bäddsoffa med avtagbar klädsel.
 • Stor eller liten bäddsoffa?

  Vilken storlek och sängmått behöver du ha? När du väljer bäddsoffa är det viktigt att noggrant mäta utrymmet där den ska placeras. Vi har allt från tvåsits bäddsoffor till stora bäddsoffor med schäslong och hörnbäddsoffor. En liten bäddsoffa är smart att ha i barnrummet, när dina barn har kompisar som sover över.
 • Vilka funktioner har en bäddsoffa?

  Soffan ska kunna erbjuda komfort och bekvämlighet under långa myskvällar, för att sedan snabbt och smidigt fällas ut till en skön dubbelsäng om så önskas. En divanbäddsoffa är både stilren och rymlig med plats för hela familjen eller gästerna. En praktisk lösning för dig som har mindre förvaringsutrymme i hemmet är att köpa en bäddsoffa med förvaring. Under sitsplymåerna finns det gott om utrymme att förvara täcken och kuddar när de inte används.
 • Framåtbäddad eller längsbäddad bäddsoffa?

  Den framåtbäddade har en hel säng som bäddas ut rakt framåt och gör det möjligt att ha en soffa som inte är så bred. Däremot går den ut 210-230 cm från väggen och behöver därför mer plats utåt i rummet. Ofta ligger bäddinsatsen under sitsplymåerna vilket gör det nästintill omöjligt att se att det är en bäddsoffa. I en längsbäddad soffa sover du helt enkelt längs med soffan. Den längsbäddade soffan har ofta två separata sängar som kan ställas bredvid varandra eller på olika ställen. Underbädden är ofta separat och kan placeras i ett annat rum medan soffan används som sittplats. Fördelen med den här typen är att den inte tar så stor plats utåt i rummet när den är uppbäddad.
 • Hur kan jag känna mig trygg när jag köper bäddsoffa online?

  Letar du efter en bäddsoffa till billigt pris med hög kvalite har du kommit till rätt ställe. Hos Trademax hittar du ett stort sortiment av bäddsoffor på nätet från flera av Europas ledande möbelproducenter. När du väl bestämt dig för en modell är det bara att klicka hem den i vår onlinebutik och se fram emot en snabb och smidig leverans. Vi har dessutom 365 dagars öppet köp, så att du kan känna dig trygg med ditt val. Besök gärna några av våra butiker för att provsitta och provligga möblerna. Dessutom har vi 10 års garanti på alla soffor!