categoryTopBlock

Sport & fritid

5 501 st produkter
FÖRBERED FÖR SOMMARVÄRMEN MED EGEN POOL I TRÄDGÅRD
Till kampanjen
3c343efc7e56f3bb0a7d4af9a910a9ca.jpg
Allt inom sport & fritid
5 501st produkter

Med vårt utbud av sport och fritid online hittar du billiga och bra produkter som passar hela familjen. Hos Trademax hittar du produkter för vandring, hemmagym, fiske och mycket mer. Välkommen att utforska vårt breda sortiment för att hitta något som passar dig.

Vanliga frågor och svar

Vilka sport & fritidsprodukter erbjuder Trademax?

Hos oss på Trademax hittar du ett varierat utbud av högkvalitativa produkter för olika aktiviteter. Bläddra bland produkter till ditt hemmagym, camping, friluftsliv och fiske. Beställ sedan det som passar dig bäst.

Fördelar med att handla produkter till sport och fritid online?

Som kund hos oss på Trademax vill vi att du ska känna dig trygg med ditt nya köp. Därför erbjuder vi 365 dagars öppet köp. Om du skulle ha fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Där svarar vi på dina frågor inom 24h.

Hur kan jag känna mig trygg med mitt nya köp av sport och fritid?

Genom att vi noga väljer ut vilka leverantörer att samarbeta med och godkänner allt vi säljer, kan du som kund känna dig säker på ditt nya köp. De produkter vi erbjuder håller hög kvalite till låga priser där vi även har snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder även bra garantivillkor så du enkelt ska kunna handla dina nya sport och fritidsprodukter säkert online.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Stapelbar
Typ
Stil
Utseende
Hopfällbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj