Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 690 produkter
1
...
29

Populära filtreringar

Hos Trademax hittar du ett stort utbud av soffor i den trendiga färgen grön. En soffa är en av de största möblerna i hemmet, en naturlig samlingsplats för livets alla olika skeden. Med sin centrala del av inredningen i hemmet är funktionalitet, utseende och komfort viktiga faktorer vid valet av en ny soffa. I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av gröna soffor i olika utföranden, stilar, modeller och material. Grön färg på soffor ger ett fräscht intryck och är en tjusig färgklick i hemmet. Vi har gröna soffor i olika nyanser, välkommen att hitta din favorit hos oss.

 • Varför ska man välja en grön soffa?

  Grönt är skönt sägs det, och det stämmer när det kommertill soffor. En grön soffa kan vara allt från ljusgrön tillsmaragdgrön eller mintgrönt. Grönt har blivit allttrendigare inom inredning. Grön färg har också en lugnandeeffekt och ger en harmonisk känsla i hemmet. En härligmossgrön soffa är väldigt inbjudande efter en lång dag.
 • Hur kan man inreda med en grön soffa?

  Grönt är elegant och en olivfärgad grön divansoffa blirrummets smaragd. Grönt passar också i rum med träinslag. Envackert placerad mintgrön bäddsoffa skapar också en vackerinramning.
 • Vilka modeller av gröna soffor finns det?

  Trademax.se har ett brett utbud där du kan hitta billigagröna soffor i många olika modeller och nyanser. Letar duefter en grön manchester soffa eller gröna låga soffor såhar vi något för dig. Vi på trademax.se har många olikasoffor när det kommer till nyanser och storlekar.
 • Hur köper man en soffa online?

  Det är smidigt att köpa en soffa online hos oss påTrademax. Du behöver bara ta måtten och sedan kan du väljaut din favoritmodell. Under varje soffa framgår dennödvändiga informationen, men har du fler frågor angåendeditt köp är du välkommen att kontakta oss.