Wood Plastic

Ledande inom träkomposit i Europa

WoodPlastic tillverkar komposittrall av hög kvalitet. Deras produkter är tillverkade i en modern och ekologisk sammansättning av 60% trä och 40% plastpolymer. WoodPlastics komposittrall behåller fördelarna med trä i form av känsla och utseende samtidigt som du slipper krävande underhåll som vanligt trä behöver för att hålla sig nytt och fräscht.

Vilka är fördelarna med WoodPlastic?

Träkompositen från WoodPlastic har många fördelar. Materialet kräver till skillnad från vanligt trä varken slipning, vax eller olja för att stå emot yttre slitage. Materialet är slitstarkt och ändrar varken färg och form vilket andra trämaterial kan göra. Oavsett val av design är WoodPastics komposittrall halkfri och utan risk för stickor. Dessutom står den naturtrogna och behagliga trallen emot alla typer av väder och vind utan extra ytbehandling och riskerar inte heller att missfärgas av vatten eller annat spill.

Är WoodPlastic av hög kvalitet?

För att säkra hög kvalitet på sina produkter genomför WoodPlastic ett stort antal tester och den långa livslängden demonstreras genom användning över hela världen samt lång erfarenhet. WoodPlastic använder endast PEFC™-certifierat trä som tar ansvar för hållbart skogsbruk och alla deras produkter går att återvinna. WoodPlastic erbjuder upp till 25 års garanti mot insekts-, röt-, och svampskador.

Vad är träkomposit?

Träkomposit är ett slitstarkt och underhållsfritt byggmaterial som gör sig bra till allt från fasad, staket och trall. WoodPlastics träkomposit består av 60% PEFC™-certifierat granvirke och 40% plastpolymer.

På Trademax erbjuder vi några av WoodPlastics mest populära komposittrall - Forest, Forest Plus, Rustic och Star i en mängd olika färger.

Visar 24 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)