1149160(1).jpg

PR Home

PR Home – lamporna för varje hem

Med inspiration från miljö, människor och fenomen skapar PR Home vackra och tilltalande lampor. Din nya taklampa, golvlampa och bordslampa hittar du i sortimentet från PR Home.

Vad säljer PR Home?

Efter att ha börjat som ett företag vars främsta produktkategori var ramar riktar sig PR Home numera in på belysning. Idag säljer PR Home lampor för både för både in- & utsidan av ditt hem. PR Homes taklampor, golvlampor, bordslampor, ljusslingor och mycket annat kan du hitta hos oss på Trademax.


Vilka PR Home lampor erbjuder Trademax?

På Trademax erbjuder vi ett stort sortiment av favoriter från PR Home. Ett par exempel är den tygklädda PR Home plafonden Plissé, den moderna taklampan Stratosphere, den stilrena PR Home lampfoten Atmosphere och den välkända fönsterlampan PR Home Tindra. Hos oss hittar du dina nya PR Home lampor till rimliga priser.


Använder PR Home hållbara material?

PR Home jobbar hårt för att bli mer miljövänliga i deras vardagliga arbete. De återanvänder förpackningsmaterial i största möjliga mån och metallerna som används till produkterna är till största del återvunna. Att PR Home dessutom skapar hållbara modeller är en stor fördel eftersom det leder till minskad konsumtion vilket i sin tur leder till en minskad klimatpåverkan.

Visar 184 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj