Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Unik rabattkod hos Trademax

Det är inte ofta vi skickar rabattkoder men när vi gör så skickar vi personliga rabattkoder direkt till våra kunder. Prenumererar du på vårt nyhetsbrev så garanterar vi att du inte kommer missa rea, kampanjer eller eventuella rabattkoder.

Rabattkoder från Trademax leverantörer

Det händer att vi ibland får extra rabatter från våra leverantörer som vill kampanja en ny produkt eller en viss del av deras sortiment. Då kan du få ta del av dessa rabatter i form av en rabattkod intill den leverantörens produkt. Håll utkik inne på Trademax kampanjsida för aktuella kampanjer och rabattkoder från leverantörer. Gå till kampanjsidan här.

Hur får jag reda på alla bra deals?

Våra bästa tips för att aldrig missa en bra deal är att prenumerera på vårt nyhetsbrev (du hittar den längst ner på denna sida), följ oss i sociala medier samt håll utkik på vår kampanjsida. Men vi har ett litet bonustips. Inne i vår Outlet kan du hitta de bästa dealsen just nu. Inne i fyndhörnan hittar du produkter som vi inte ska ta in igen och produkter som vi beställt lite för många av. Detta kan du som kund utnyttja och fynda möbler och inredning till riktigt bra priser!