Funky & Co

Visar 89 prisvärda produkter

Funky & Co - för ett personligare hem

Varumärket Funky & Co kännetecknas av möbler i retro design som alla framkallar en känsla av nostalgi. Med sitt breda utbud väldesignade möbler gör Funky & Co det lätt för dig att inreda ett personligt hem.

Kampanj
Sortera på

Med inspiration från 70-talet

Den utmärkande inspirationskällan för Funky & Co är 70-talet och inredningsmässiga prägling. Sortimentet kännetecknas, likt 70-talet, av mycket färg, geometriska och abstrakta former samt unika detaljer. En stor retrotrend som Funky & Co verkligen håller fast vid är sammeten. Detta fantastiska material ser vi återkommande på såväl soffor som stolar.


Färg och form i fokus

Gult, grönt, blått eller rosa? Oavsett vilken din favoritfärg är hittar du garanterat något som faller dig i smaken från Funky & Co! Möblerna förekommer i flera olika, glada färger och härliga material som verkligen piggar upp hemmet. Vad sägs som en mysig soffa i grön sammet till TV-rummet, eller en maffig matstol i konstläder till matplatsen? Kombinera olika färger, former och material för ett välkomnande och lekfullt hem.


Möbler för alla rum

Gemensamt för möblerna från Funky & Co är deras fina och välarbetade finish. Här hittar du möbler för alla rum, välj mellan bland annat:

  • Soffor
  • Bord
  • Stolar
  • Förvaringsmöbler

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Stil
Typ
Utseende
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj