Comfort Garden

615Produkter

Comfort Garden - tåliga utemöbler med design och kvalitet

Comfort Garden har blivit ett av Sveriges ledande varumärken inom utemöbler och ligger bland annat bakom de populära serierna Bahamas, James och Sierra. Det är även Comfort Garden som ligger bakom våra lyxiga spabad som bland annat Jupiter, Galaxy, Pluto och Earth. Med Comfort Gardens utemöbler skapar du en naturlig och härlig gemenskap på din uteplats. Comfort Garden har hundratals utemöbler i olika funktioner, varianter och design. Alla deras utemöbler har samma sak gemensamt - de håller en hög kvalitet, är snygga och prisvärda.

Populära filter:

Comfort Garden - utemöbler med kvalitet


Flera av Comfort Gardens utemöbler är tillverkade i konstrotting och aintwood vilket gör att möblerna är extremt hållbara samtidigt som de är lättskötta. Konstrotting är både väder- och UV-beständigt vilket gör det till ett mycket tacksamt material. Aintwood är även det väder- och UV-beständigt samt vattenavvisande. Både konstrotting och aintwood är tåliga material som kräver ytterst lite underhåll och kan stå ute året runt. Perfekt för dig som vill koppla av under semester istället för att ta hand om dina utemöbler.


Förläng livslängden på dina utemöbler


Comfort Gardens utemöbler är både hållbara och tåliga men för att öka livslängden ytterligare och minska risken för slitage rekommenderas att använda något av Comfort Gardens möbelskydd. Matcha dina utemöbler med en snygg dynbox för att skydda dynorna mot både väta och smuts. Dynboxar finns i bland annat konstrotting och aintwood och i flera färger för att passa tillsammans med dina utemöbler.


Använd Comfort Garden året runt


Utnyttja din uteplats till max med ett parasoll eller paviljong under sommarens hetaste dagar och en terassvärmare under tidiga vår och höstdagar. Svalka dig i något av Comfort Gardens härliga spabad på sommaren eller värm dig i det en kylig vinterdag. Med Comfort Garden skapar du en uteplats som du har användning för året runt!

Filter
Kategori
Antal personer
Funktion
Form
Serie
Färg
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Utseende
Stil
Poolform
Antal liggplatser (st)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Antal sittplatser
Antal stolar
Leverans inom 2-6 vardagar