Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

PLUS - för ett liv i det fria

Trädgården är en lika stor del av våra hem som vardagsrummet - i alla fall under sommarmånaderna. I flera generationer har PLUS skapat förutsättningar för ett liv i det fria så att du kan sakta ner och njuta av nuet - i eget sällskap eller tillsammans med nära och kära. Med produkter i elegant design och hög kvalitet som fulländar trädgården har PLUS något för alla.

Vilka utemöbler erbjuder PLUS?

Behöver du trädgårdsmöbler, bänkbord, odlingsbänk, vindskydd eller spaljé? Då har PLUS något för dig. I sortimentet finns även skärmar, bänkar, grindar, staket, paviljonger och odlingslådor. Allt för att du ska kunna skapa en plats i din trädgård där du kan njuta av allt vad naturen har att erbjuda.

Är utemöbler från PLUS av hög kvalitet?

Med över 75 års erfarenhet av utemöbler och uteprodukter kan du känna dig trygg med att du köper produkter som kommer vara med dig flera år framöver. Produkternas höga kvalitet går hand i hand med deras trendsäkra och eleganta design.

Tillverkar PLUS hållbara utemöbler?

Att välja kvalitet är något av det bästa du kan göra för miljön, eftersom ett bra hantverk och tåliga material ger den längsta livslängden åt dina nya produkter. PLUS arbetar ständigt med att vara med och bidra till en hållbar värld. Samtliga produkter i trä är tillverkade av FSC®-certifierade material och när de använder tryckimpregnerat trä är det alltid enligt danska miljöstandarder. I flera av deras produkter hittar du även återvunnen plast från erkända europeiska leverantörer.

197 st produkter
Visar 24 av 197 produkter
1
...
9