Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oriva – prisvärda produkter inom belysning

Varumärket Oriva tillverkar belysning för alla hem och är övertygad om att god design går att erbjuda till ett lågt pris. I sortimentet finner du allt ifrån större taklampor till mindre ledljuskällor.

Belysning för alla hem

Oriva arbetar för att skapa spänning, kontraster och förändring i människors liv med hjälp av belysning. Varje produkt är tillverkad med noggrann utformning och unik design. Oavsett vilken känsla du vill förmedla så har Oriva en lampa som passar ditt hem. Oriva brinner för ljus och färg i sprakande kombinationer. En favorit från sortimentet är fönsterlampan Tellus som är en dekorativ glaslampa med stilrena mönster. Fönsterlampan finns i en mängd olika färger vilket ger dig möjligheten att välja just den lampa som passar ditt hem bäst.

Låt Oriva lysa upp din värld

Med en ny ljussättning från Oriva kan ditt hem bli en plats där du känner dig rofylld och tillfreds med tillvaron. Oriva har sedan 60-talet följt utvecklingen inom design och belysning med stor nyfikenhet. Varumärket har en stark passion för att erbjuda lampor med vackert ljus. Oriva tillhandahåller ett brett sortiment av belysning för alla hem. Är du ute efter en prisvärd lampa med karaktär så är taklampan Vincent en produkt för dig. I sovrummet kan det vara bra med lampor med textilskärmar. Textilskärmarna ser till att ljuset sprider sig över hela rummet. Molly är en favorit bland taklamporna som är designad med en textilskärm i vitt linnetyg.

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter