Utemöbler från KWA

Visar 13 prisvärda produkter
a719357acc60a50e2ccc48dc2aa697c8.jpg

KWA - utemöbler sedan 1946

Efter 65 år i branschen spelar KWA en viktig roll i den svenska såväl som i den europeiska utemöbelstraditionen. Hos KWA hittar du utemöbler av högsta kvalitet som utvecklats och förfinats under decennier för att uppnå den kvalitet, design och komfort som karaktäriserar deras produkter idag.
Kampanj
Sortera på

Miljövänliga och hållbara utemöbler från KWA

KWA tillverkar möbler för dig som har höga krav på kvalitet, design och komfort. Möblerna tillverkas av timmer från svenska skogar i den egna fabriken i Knäred. TIllverkningsprocessen ställer höga krav på miljövänlighet, hållbarhet och kvalitet - hela vägen från kapsågning till färdig produkt. Med utemöbler från KWA kan du känna dig trygg med att du köper en produkt som är tillverkad på ett hållbart sätt i svenskt furu av högsta kvalitet och som står sig år efter år!


Utemöbler för alla trädgårdar och uteplatser

KWA erbjuder ett brett sortiment av utemöbler i olika kombinationer, storlek och design. Gemensamt för deras produkter är hög kvalitet och komfort. Oavsett om du inreder ett litet utrymme på balkongen eller en stor trädgård så hittar du vad du söker hos KWA. Under flera år har möblerna anpassats till perfektion för att klara av att stå ute under bar himmel i vårt nordiska klimat - i vått och torrt, år ut och år in!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj