Skippa sidhuvud och gå vidare.

AXI – för att varje trädgård behöver en lekstuga

Om du har försökt att locka ut barnen i den friska luften utan att lyckas så är det en AXI lekstuga du behöver. Barnen kommer frivilligt att springa ut och utforska sin kreativitet med en fantastisk lekstuga i trädgården.

Vilka produkter erbjuder AXI?

AXIs sortiment består bland annat av lekstugor, exempelvis den populära lekstugan AXI Milan, och tillbehör som rutschkanor, sandlådor och gungor. Ett tips är att även komplettera med detaljer som AXI telefon, AXI brevlåda eller AXI kikare. Allt det och mycket mer hittar du hos oss på Trademax.


Vilka lekstugor från AXI kan jag hitta hos Trademax?

Trademax erbjuder en rad olika lekstugor från AXI för att du ska kunna hitta den lekstuga som passar bäst för barnen som ska skapa minnen i den. Vi har den populära lekstugan AXI Milan, lekhuset Crooked Emma och Safari Simba Lektorn och mycket mer.


Är AXIs lekstugor säkra?

Produkterna från AXI håller en hög kvalitet och uppfyller samtliga säkerhetskrav. Alla ytor är byggda med barnets bästa i åtanke för att fall- & klämrisk ska minimeras. Produkterna är dessutom miljövänliga och tillverkas av miljömärkt cederträ med en lång livslängd. Köp barnens nya favoritlekstuga hos oss på Trademax och njut av trygga, miljövänliga och lekfulla stunder.

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter