980499(2).jpg

Eglo

EGLO - belysning med fokus på design och kvalitet

EGLO är varumärket som erbjuder belysning i alla dess former och stilar. I sortimentet från EGLO finner du bland annat bordslampor, pendellampor, taklampor, spotlights, utomhusbelysning och badrumsbelysning.

Belysning för hemmet - från 1969 till idag

Startsignalen för EGLO gick 1969 när Ludwig Obwieser lanserade företaget EGLO Leuchten, och året därpå öppnades den första egna fabriken i Österrike. Sedan dess har EGLO expanderat och redan under mitten av 1980-talet hade de etablerat sig som en av de ledande europeiska armaturtillverkarna. Idag är EGLO en av de mest framgångsrika leverantörerna av dekorativa belysningslösningar för hemmet över hela världen.


Inspirationen kommer utifrån

Med sin ledande position på marknaden är det inte att förundra att EGLO är en av de stora trendsättarna inom belysning. Genom sitt ständiga utbyte med sina kunder och samarbeten med välkända designers säkerställer de att alla deras produkter håller en hög kvalitet och modern design. I utvecklingen av nya produkter värdesätter EGLO sina kunders åsikter och önskemål särskilt mycket. Detta med ambitionen att kunna erbjuda anpassade belysningslösningar för alla typer av hem.


Så säkerställer EGLO hög kvalitet

EGLO ställer höga krav på kvaliteten för sina produkter och tjänster. Därför har de en mycket omsorgsfull bevakning över hela arbetsprocessen, från produktidé till färdig produkt. Med kompetent och utbildad personal, kvalitetssäkringssystem och pålitliga partnerskap kan de garantera den kvalitet de önskar för sina produkter. Detta går hand i hand med deras miljötänk. EGLO värnar om miljön genom att bland annat bara använda sig av återvinningsbara och miljövänliga förpackningar, samt genom att med decentraliserade lager hålla nere transportsträckorna.

Visar 103 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)