Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

D-Sign - mattor med hög kvalitet och snygg design

Letar du efter en slitstark matta av hög kvalitet? Då har du hittat rätt! D-Sign erbjuder ett brett sortiment av mattor i olika storlekar, modeller och färger, alla lika slitstarka och snygga.

Slitstarka mattor för alla rum

D-Sign tillhandahåller ett brett sortiment av maskinvävda mattor av hög kvalitet. Vi kan garantera att du hittar en matta från D-Sign som passar hemma hos just dig! Välj mellan en mängd olika färger, storlekar och modeller och fullända hemmets alla rum med en härlig matta. Mattorna från D-Sign är tillverkade i tåligt material, vilket gör dem lätta att hålla rena och därför passar särskilt bra i till exempel köket eller hallen.

 

Investera i en matta som håller länge!

Samtliga mattor från D-Sign maskinvävs i moderna fabriker i Turkiet. Mattorna är gjorda av polypropen, vilket är ett miljövänligt konstfiber som ofta används för just mattor. Materialet har mycket goda egenskaper och några exempel är att det inte luddar, är allergivänligt, prisvärt samt mycket lätt att städa och hålla rent. Med en matta från D-Sign får du därför en tålig och slitstark matta, som du kan njuta av år efter år.

204 st produkter
Visar 24 av 204 produkter
1
...
9