Hillerstorp

802Produkter

Svenska Hillerstorp

Många förknippar utemöbler med Hillerstorp vilket inte är så konstigt då de är skandinaviens största tillverkare av utemöbler. Med anor från 30-talet vet Hillerstorp verkligen vad de gör och det märks - stabila och välkonstruerade möbler till bra pris. I sina lokala fabriker i Småland tillverkar de bland annat loungegrupper, matgrupper, parasoll, hammockar och utekök - allt för att du ska kunna inreda din uteplats precis så som du vill ha den.

Populära filter:

Kvalitet och stil från Hillerstorp


Hillerstorp utemöbler passar perfekt för dig som vill ha stilsäkra utemöbler med bra kvalitet. Hillerstorp tillverkar sina utemöbler av flera olika, väl genomtänkta material. De arbetar bland annat med svenskt FSC-märkt furu, utan miljöfarliga ämnen och det tåliga och slitstarka konstrotting. Konstrotting är ett slitstarkt och tåligt material som är mycket tacksamt och lättskött. Det är ett både väder- och UV-beständigt material som kräver ytterst lite underhåll och klarar av att stå ute året runt. Allt du behöver göra är att torka av dina konstrottingmöbler med ett fuktig trasa då och då för att de ska behålla sin sitt fina skick.


Skapa din egen uteplats


Hillerstorp erbjuder ett brett sortiment av utemöbler. Här hittar du soffor och fåtöljer för utomhusbruk, härliga hängstolar, dynor i flera storlekar och tyger och såklart möbelskydd för att dina utemöbler ska hålla ännu längre. Hillerstorp har både dynlådor, smidiga dynpåsar och flera andra skötselprodukter för dina utemöbler. Med Hillerstorp kan du skapa din egen uteplats precis så som du vill ha den och du vet att du får bra och hållbara utemöbler som håller år efter år.

Filter
Kategori
Antal stolar
Antal sittplatser
Typ
Funktion
Stil
Utseende
Färg
Serie
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Form
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar