Hillerstorp

861Produkter

Svenska Hillerstorp

Många förknippar utemöbler med Hillerstorp vilket inte är så konstigt eftersom det är skandinaviens största tillverkare av utemöbler. Med anor från 30-talet tillverkar Hillerstorp stabila och välkonstruerade utemöbler till bra pris.

Våra bästa påsk-deals
Populära filter:
Sortera på

Kvalitet och stil från Hillerstorp

I sina lokala fabriker i Småland tillverkar Hillerstorp bland annat loungegrupper, matgrupper, parasoll, hammockar och utekök – allt för att du ska kunna inreda din uteplats precis så som du vill ha den! Hillerstorp utemöbler passar perfekt för dig som vill ha stilsäkra utemöbler av hög kvalitet. Hillerstorp tillverkar sina utemöbler av flera olika, väl genomtänkta material. De arbetar bland annat med svenskt FSC-märkt furu, utan miljöfarliga ämnen och konstrotting. Konstrotting är ett slitstarkt och tåligt material som är mycket tacksamt och lättskött. Det är ett både väder- och UV-beständigt material som kräver ytterst lite underhåll och klarar av att stå ute året runt. Allt du behöver göra är att torka av dina konstrottingmöbler med ett fuktig trasa då och då för att avlägsna smuts och hålla dem i fint skick!


Skapa den perfekta uteplatsen för just dig

Hillerstorp erbjuder ett brett sortiment av utemöbler. Här hittar du soffor och fåtöljer för utomhusbruk, härliga hängstolar, dynor i flera storlekar och tyger och såklart möbelskydd för att dina utemöbler ska hålla ännu längre. Hillerstorp har både dynlådor, smidiga dynpåsar och flera andra skötselprodukter för dina utemöbler. Med Hillerstorp kan du skapa din egen uteplats precis så som du vill ha den och dessutom kan du lita på att dina utemöbler som håller år efter år!

Filter
Sortera på Populärast
Serie
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Typ
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa påsk-deals
Leverans 2-6 vardagar