Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Borås Cotton – tidlösa hemtextilier i över 100 år

Borås Cotton är Sveriges äldsta textila varumärke och har i över 100 år designat och producerat tidlösa och högkvalitativa textilier och inredningsdetaljer för ett stilfullt hem. Efter över ett sekel i branschen har Borås Cotton arbetat fram ett brett sortiment av genomtänkta produkter och erbjuder allt från mattor och sängkläder till speglar och badrumsinredning.

Lyxiga sängkläder i naturmaterial från Borås Cotton

Borås Cotton erbjuder en mängd stilfulla sängkläder i mjuka och behagliga naturmaterial som bomull och linne. Naturmaterial är särskilt lämpligt för just sängkläder eftersom det andas och effektivt avleder både värme och fukt vilket bidrar till att behålla en behaglig temperatur under hela natten. Bomullssatin anses vara ett extra lyxigt material av hög kvalitet som tål upprepad maskintvätt utan att tappa sin mjukhet och glans då det har längre fibrer än andra material. Även linne är ett exklusivt och vackert material som för tankarna till lantliga miljöer, pampiga herrgårdar och lyxiga hotellsängar. Linne är ett material som minskar kroppsvärmen eftersom det lätt absorberar fukt - så att du kan sova gott hela natten. Välj sängkläder från Borås Cotton för många nätters god sömn!

 

Sätt stilen med lyxiga detaljer från Borås Cotton

Utöver lyxiga sängkläder erbjuder Borås Cotton en mängd andra hemtextilier och inredningsdetaljer. Vad sägs om mysiga plädar med tidlösa mönster och färger? Handdukar i jordnära, harmoniska färger som håller år efter år? Eller varför inte lyxa till badrummet med en tvålhållare i mässing, förvaringsbicka i marmor eller doftljus? Hos Borås Cotton hittar du de där lyxiga detaljerna som gör helheten i ditt hem!

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12