Cortland

Visar 27 prisvärda produkter

Cortland - kvalitativa och prisvärda utemöbler

Cortlands affärsidé är att erbjuda välarbetade och kvalitativa utemöbler till ett rimlig pris. Med de populära serierna Rolls, Lupo och Santorini visar Cortland att utemöbler kan vara både snygga och prisvärda samtidigt som de är praktiska och lättskötta.

Kampanj
Sortera på

Cortlands utemöbler - Hållbara och lättskötta

Cortland tillverkar sina utemöbler i polypropylen och konstrotting. Polypropylen är en ofarlig och giftfri plast som, precis som konstrotting, är ett tacksamt material som kräver ytterst lite underhåll. Det är väder- och UV-beständiga material som klarar av att stå ute i vårt nordiska klimat året runt vilket gör Cortlands utemöbler till ett perfekt för din uteplats!


Skapa en perfekt uteplats anpassat efter dina behov

Oavsett om du har en stor trädgård eller en mindre balkong så hittar du garanterat utemöblerna du söker i Cortlands breda sortiment av utemöbler. Skräddarsy din uteplats med utemöbler som uppfyller just dina behov! Flera av Cortlands loungegrupper är uppbyggda av moduler som du enkelt kan kombinera precis som du vill för att skapa den perfekta utegruppen för just just din trädgård eller uteplats!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj