Bedly

156Produkter

Bedly - prisvärda sängar med 5 års garanti

Bedly står för ett brett sortiment av prisvärda sängar i olika storlekar och utföranden. Välj mellan flera olika sängserier som alla erbjuder sängar med skön komfort, till riktigt bra priser.

Populära filter:

Bedly - brett sortiment av prisvärda sängar

Varumärket Bedly erbjuder ett brett sortiment av prisvärda sängar i mängder av olika storlekar och utföranden. Välj mellan flera olika sängserier som alla tillhandahåller sängar med skön komfort, till riktigt bra priser. Här finner du till exempel vår storsäljare och omåttligt populära serie Happy - en säng verkligen värd sitt namn! Bedly vet att ett sängköp lätt kan bli en stor utgift. Därför är deras främsta målsättning att tillverka prisvärda sängar med bra kvalitet för alla plånböcker, som du kan njuta av länge. Bedly ger dig dessutom 5 års garanti på alla sängar, så du kan sova riktigt gott om natten!


Sängar med bra kvalitet - till ännu bättre priser

Oavsett hur många ni är i familjen har Bedly en säng för er! Välj mellan sängar i olika storlekar, modeller och utföranden. Gemensamt för alla sängar från Bedly är att de är klädda i slitstarkt tyg vilket gör att sängarna lätt klarar vardagens påfrestningar.


Några av Bedly’s storsäljande sängserier:

  • Happy
  • Lucky
  • Elegans
  • Meja
  • Eksjö och Eksjö Lyx


5 års garanti på alla sängar från Bedly

Bedly drivs av att tillverka komfortabla sängar med kvalitetssäkrade komponenter. Till följd av detta ger Bedly dig 5 års garanti på alla sängar, så du kan sova riktigt gott om natten! Sänggarantin gäller ram- och fjäderbrott och är ett tryggt skydd för dig som Bedly-kund.

Filter
Kategori
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Funktion
Typ
Serie
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar